Zoover beoordelingen 8,0
Mobilhome verhuur in Hardenberg Mobilhome verhuur in Hardenberg Mobilhome verhuur in Hardenberg Mobilhome verhuur in Hardenberg Mobilhome verhuur in Hardenberg
Mobilhome verhuur in Hardenberg Mobilhome verhuur in Hardenberg Mobilhome verhuur in Hardenberg Mobilhome verhuur in Hardenberg Mobilhome verhuur in Hardenberg
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Mobilhome verhuur in Hardenberg

Mobilhome verhuur in Hardenberg bij vakantiepark het Stoetenslagh.

Een mobilhome verhuur in Hardenberg is hetzelfde als chaletverhuur. Ook kunt u via chalet verhuur in Hardenberg kampeertenten en strandchalets direct aan het water boeken. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de 5 sterren voorzieningen van ons vakantiepark.

Compleet ingerichte mobilhomes met 3 slaapkamers en een ruime woonkamer. Deze chalets zijn te boeken voor maximaal 6 personen. Uiteraard zit er in de chalet van onze mobilhome verhuur in Hardenberg een wc en douche. Ook is deze compleet ingericht en is er een volledige inventaris aanwezig. Bovendien kunt u ook lekker buiten op het terrasje zitten en genieten van uw vakantie.

Wij bieden een ruim aanbod met namelijk:

  • strandchalets direct aan de recreatieplas
  • chalets waar honden zijn toegestaan
  • chalets met vaatwasser
  • chalet met ruim buitenterras
  • Chalets met twee badkamers

Mobilhome: veel luxe in mobilhome

De chalets van onze verhuur in Hardenberg staat verspreid over de camping maar wel in groepjes bij elkaar.  Over de hele camping zijn de chalets te huur, en er zijn ook een paar velden waar honden zijn toegestaan in de chalets.

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh biedt mobilhome verhuur in Hardenberg. Een mobilhome op ons vakantiepark heeft veel luxe en voorzieningen. U komt bij ons niets tekort. Wij bieden u bij de mobilhome verhuur in Hardenberg diverse types en afmetingen.
De chalet verhuur op ons park zijn mooie chalets. Op zoek naar een mooie vakantie bekijk ons ruime aanbod chalets en luxe kampeertenten. Onze camping biedt u alles voor een fantastische en complete vakantie. U kunt bij ons ook heerlijk zwemmen, bowlen, boogschieten en eten in ons mooie tapasrestaurant. Ook bieden wij een ruim aanbod aan activiteiten en in de vakantieperioden een uitgebreid activiteitenprogramma. Veel overdekt voorzieningen zoals overdekt zwembad, overdekt strand, bowlingbanen en grote horeca.

Boek een verrassende strandvakantie in Overijssel voor gezinnen met kinderen en tieners. Prachtige chalets te huur!

 

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -