Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Musea in de omgeving van het Stoetenslagh Musea in de omgeving van het Stoetenslagh Musea in de omgeving van het Stoetenslagh Musea in de omgeving van het Stoetenslagh Musea in de omgeving van het Stoetenslagh
Elke dag een strandvakantie
Musea in de omgeving van het Stoetenslagh Musea in de omgeving van het Stoetenslagh Musea in de omgeving van het Stoetenslagh Musea in de omgeving van het Stoetenslagh Musea in de omgeving van het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Musea in de omgeving van het Stoetenslagh

Op zoek naar leuke musea in de buurt van Vakantiepark het Stoetenslagh? Wij hebben de leukste en meest interessante musea voor u op een rijtje gezet!

Museum de Fundatie in Zwolle

Museum de Fundatie is een museum voor de beeldende kunst. Het museum beschikt over 2 locaties, de eerste bevind zich midden in het centrum van Zwolle en daarnaast heeft de Fundatie ook beeldende kunst bij Kasteel Nijenhuis in de vorm van een beeldentuin. Door de vele bijzondere exposities behoort museum de Fundatie tot 1 van de mooiste musea van de omgeving!

Musea

Nationaal Tinnen Figuren Museum Ommen

In dit museum kunt u eigenlijk alles vinden wat er in de normale wereld ook te vinden is, alleen is dan alles op 30 mm hoogte. De collectie van het museum bestaat uit meer dan 100.000 tinnen figuren in vele vormen en maten. Ook leuk om te doen, een bezoek aan het Nationaal Tinnen Figuren Museum combineren met een bezoek aan het mooie dorp Ommen!

Musea

Streekmuseum Kalkovens Dedemsvaart

Wat voorheen de Kalkovens in Dedemsvaart waren, is nu omgedoopt tot een streekmuseum. Het museum beschikt onder andere over 3 kalkovens, een leshuis, een turfschuur en een turfschip. Het is dan ook 1 van de vrij bijzondere musea in de omgeving.

Museum ’t Stadhuus, Vechtdalmuseum voor streekcultuur Hardenberg

Dit museum laat de streekcultuur van Hardenberg en omgeving goed zien. Door verscheidene exposities en tevens verschillende activiteiten behoort dit museum ook tot 1 van de mooie musea waar onze regio over beschikt.

Musea

Musea combineren met een verblijf op Vakantiepark het Stoetenslagh?

Dat kan! Neem contact met ons op via info@stoetenslagh.nl of via 0523 - 638 260