Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen!
Elke dag een strandvakantie
Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Heerlijk nazomeren t/m 30 september!
  • Comfortplaatsen tot wel 140 m2
  • Vele fiets- en wandelmogelijkheden
  • Elk weekend is er animatie aanwezig!

Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen!

Liever in het naseizoen kamperen? Dat kan!

Gaat u in het naseizoen kamperen en zoekt u een camping waar u rustig uw vakantie kunt doorbrengen? Reserveer dan een kampeerplaats bij Vakantiepark het Stoetenslagh! Wij hebben voor u een mooi arrangement om in het naseizoen te kamperen. Boek het arrangement ‘nazomeren’ tegen een aantrekkelijk tarief en u kunt heerlijk in het naseizoen kamperen!

Met het nazomeren arrangement kunt u voordelig kamperen van 25 augustus t/m 30 september! U boekt een comfort kampeerplaats al vanaf € 300,- (Inclusief 2 personen, exclusief 50 euro borg elektra, douchen en extra personen).

Voordelen van het naseizoen kamperen zijn:

  • Geniet van de rust en de ruimte op ons vakantiepark
  • Zwembad iedere dag geopend!
  • Ga heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving
  • Voldoende beschikbaarheid, u kunt een plek naar keuze aangeven!
  • Horeca en receptie 7 dagen per week geopend!
  • Er is gratis wifi!

Wij beschikken over mooie ruime kampeerplaatsen. Een comfort kampeerplaats is tussen de 100m² en 140m² groot. Daarnaast hebben al onze kampeerplaatsen een 10 Ampere stroomaansluiting en tv aansluiting. Verder is er een vuilwater afvoer en watertappunt. Kortom alle voorzieningen voor een comfortabele vakantie! Bovendien reserveert u dit arrangement tegen een aantrekkelijk tarief! Geniet nog even van het naseizoen op onze camping!

In het naseizoen kamperen is heerlijk bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Aangezien de meeste kinderen en tieners naar school gaan, is dit een ideale periode voor u als vroege of late vakantieganger om in het naseizoen in alle rust te kamperen. U geniet dan nog van alle voorzieningen op ons vakantiepark waar u tijdens het arrangement gebruik van mag maken.

Tijdens het Nazomeren arrangement is er alleen in het weekend animatie, behalve tijdens de herfstvakantie, dan is er de hele week animatie!

Nog vragen over het Nazomeren arrangement of iets anders? Neem dan contact op met 1 van onze receptionistes via 0523 - 638 260 of via info@stoetenslagh.nl.