Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen!
Elke dag een strandvakantie
Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen! Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Wat is er heerlijker dan in het naseizoen kamperen!

Wilt u in het naseizoen kamperen?

Gaat u in het naseizoen kamperen en zoekt u een camping waar u rustig uw vakantie kunt doorbrengen? Reserveer dan een kampeerplaats bij Vakantiepark het Stoetenslagh! Wij hebben voor u een mooi arrangement om in het naseizoen kamperen. Boek het arrangement ‘nazomeren’ tegen een aantrekkelijk tarief en u kunt heerlijk in het naseizoen kamperen!

Arrangement: nazomeren. Voordelig kamperen van 25 augustus t/m 30 september! U boekt een comfort kampeerplaats al vanaf € 300,- (Inclusief 2 personen, exclusief 50 euro borg elektra, douchen en extra personen).

Voordelen van het naseizoen kamperen zijn:

  • Geniet van de rust en de ruimte op ons vakantiepark
  • Zwembad iedere dag geopend!
  • Ga heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving
  • Voldoende beschikbaarheid, u kunt een plek naar keuze aangeven!
  • Horeca en receptie 7 dagen per week geopend!
  • Er is gratis wifi!

Wij beschikken over mooie ruime kampeerplaatsen. Een comfort kampeerplaats is tussen de 100m² en 140m² groot. Daarnaast hebben al onze kampeerplaatsen een 10 Ampere stroomaansluiting en tv aansluiting. Verder is er een vuilwater afvoer en watertappunt. Kortom alle voorzieningen voor een comfortabele vakantie! Bovendien reserveert u dit arrangement tegen een aantrekkelijk tarief! Geniet nog even van de nazomer op de camping!

In het naseizoen kamperen is heerlijk bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Aangezien de meeste kinderen naar school gaan, is dit een ideale periode voor u als vroege of late vakantieganger om in het naseizoen kamperen. U geniet dan nog van alle rust op ons vakantiepark en u kunt van alle voorzieningen gebruik maken als u in het naseizoen kamperen gaat.

Tijdens het nazomeren arrangement is er beperkte animatie, maar in de gehele herfstvakantie is ons enthousiaste animatieteam weer volledig aanwezig om iedereen te vermaken!

Wist u dat we naast het nazomeren arrangement ook aantrekkelijke andere arrangementen hebben? Ook tijden Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, en de meivakantie hebben wij mooie arrangementen en is er veel te doen op Vakantiepark het Stoetenslagh!