Zoover beoordelingen 8,0
Op vakantie in het voorseizoen bij Capfun het Stoetenslagh Op vakantie in het voorseizoen bij Capfun het Stoetenslagh Op vakantie in het voorseizoen bij Capfun het Stoetenslagh Op vakantie in het voorseizoen bij Capfun het Stoetenslagh Op vakantie in het voorseizoen bij Capfun het Stoetenslagh
Op vakantie in het voorseizoen bij Capfun het Stoetenslagh Op vakantie in het voorseizoen bij Capfun het Stoetenslagh Op vakantie in het voorseizoen bij Capfun het Stoetenslagh Op vakantie in het voorseizoen bij Capfun het Stoetenslagh Op vakantie in het voorseizoen bij Capfun het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Op vakantie in het voorseizoen bij Capfun het Stoetenslagh

Waarom op vakantie in het voorseizoen het allerleukste is…

Op vakantie in het voorseizoen, heeft u er al eens over nagedacht? Een vakantie buiten om het hoogseizoen?  Om u er op te wijzen hoe leuk dat eigenlijk is hebben we een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

Op vakantie in het voorseizoen is een stuk voordeliger!

Een van de grote voordelen van het voorseizoen is toch wel dat het een stuk goedkoper is dan het hoogseizoen. Zelfs tijdens de vakanties in het laagseizoen, zoals de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. Het loont dus om tijdens het voorseizoen op vakantie te gaan!

Ook activiteiten in het voorseizoen

We merken dat gasten vaak ‘bang’  zijn dat er tijdens het voorseizoen minder te beleven is op het park. Natuurlijk is het programma wat minder uitgebreid dan tijdens de vakantieperiodes, maar er zijn zeker super leuke activiteiten! Van maart tot en met juni is er ieder weekend een leuk activiteiten programma. Tijdens de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren is er dagelijks van alles te beleven.

Rust en ruimte

Tijdens het voorseizoen draait de camping nog niet ‘op volle toeren’. Dat betekent dus dat het nog een stuk rustiger is. Natuurlijk zijn al onze voorzieningen geopend tijdens het voorseizoen, 7 dagen per week. Ondanks dat het rustig is, is er dus wel genoeg te beleven!

Een strandvakantie tijdens het voorseizoen?

Het hoeft bij ons geen mooi weer te zijn om een geweldige vakantie te beleven. Wij bieden u namelijk altijd een strandvakantie in Overijssel. Dankzij de vele overdekte voorzieningen, geheel in strandthema, zult u een echte strandvakantie beleven. Er is namelijk een indoor strand met beachvolleybal, palmboom klimmen, springkussen en gezellige horeca. Daarnaast is er een prachtig overdekt zwembad, geheel in strandthema. Een gezellig avondje uit? Kom bowlen of boogschieten! En om het helemaal af te maken komt u uit eten in ons sfeervolle tapasrestaurant. Kortom genoeg te doen! Dus kom op vakantie in het voorseizoen!

Meer informatie over een vakantieperiode in het voorseizoen? Klik op de gewenste periode hieronder.

Voorseizoen arrangement

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -