Zoover beoordelingen 8,0
Opa en oma arrangement, heerlijk met de kleinkinderen op vakantie! Opa en oma arrangement, heerlijk met de kleinkinderen op vakantie! Opa en oma arrangement, heerlijk met de kleinkinderen op vakantie! Opa en oma arrangement, heerlijk met de kleinkinderen op vakantie! Opa en oma arrangement, heerlijk met de kleinkinderen op vakantie!
Opa en oma arrangement, heerlijk met de kleinkinderen op vakantie! Opa en oma arrangement, heerlijk met de kleinkinderen op vakantie! Opa en oma arrangement, heerlijk met de kleinkinderen op vakantie! Opa en oma arrangement, heerlijk met de kleinkinderen op vakantie! Opa en oma arrangement, heerlijk met de kleinkinderen op vakantie!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Opa en oma arrangement, heerlijk met de kleinkinderen op vakantie!

Heerlijk op vakantie met opa en oma, dat is toch het mooiste wat er is?

Daarom kunt u in mei en juni (met uitzondering van de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren) en van 17 augustus tot 30 september gebruik maken van ons opa en oma arrangement. Dit betekent dat als opa en oma komen, de kleinkinderen gratis mee mogen! Dus wilt u de laatste weken van de zomervakantie op ons park genieten samen met uw kleinkinderen? Lees dan snel verder!

Het is uiteraard ook mogelijk om het arrangement per nacht te boeken, u bent niet verplicht om voor de gehele periode te boeken. Alle voorzieningen zijn tijdens deze periode nog volop geopend en er is ook nog een ruim activiteitenprogramma voor jong en oud!

Tijdens de maand september geldt het opa en oma arrangement ook!

Kom kamperen met de kleinkinderen en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens het opa en oma arrangement! Geniet van een heerlijke strandvakantie met uw kleinkinderen. Bovendien is het opa en oma arrangement super voordelig!

U boekt het opa en oma arrangement voor € 22,00 per nacht! De kleinkinderen zijn gratis!

Waarom kiest u voor het opa en oma arrangement bij vakantiepark het Stoetenslagh:

  • Er is ieder weekend animatie met super leuke activiteiten! (doordeweeks is er animatie naar bezetting)
  • Ook kunt u heerlijk zwemmen met uw kleinkinderen in het overdekte zwembad!
  • Maar ook genieten op het strand van de recreatieplas met speeltoestellen, kabelbaan en waterglijbanen!
  • Is het weer wat minder? Er is altijd wat te beleven in ons indoor strand met klim palmboom en springkussen!
  • Er zijn kortingskaarten te verkrijgen voor o.a. Wildlands Adventure Zoo, Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Plopsa Indoor
  • Kom een avondje bowlen! Er zijn bumpers waardoor de kinderen nooit in de goot gooien!

Speciale aanbieding: Een week kamperen met uw kleinkinderen voor maar € 125,00!

Wanneer u een week wilt komen kamperen met uw kleinkinderen dan geldt het speciale week arrangement tarief! U betaalt dan slechts € 125,00 voor een week kamperen met uw kleinkinderen. Ook bij dit tarief geldt dat de kleinkinderen gratis zijn!

U kunt met uw kleinkinderen kamperen op prachtige kampeerplaatsen. U heeft keuze uit verschillende velden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kampeerplek aan het water of op een ruim kampeerveld met veel ruimte voor sport en spel!

Let op: dit arrangement is alleen telefonisch te boeken of per mail!

Bel naar 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Voorwaarden van het opa en oma arrangement:
Voor de kleinkinderen hoeft geen overnachtingstarief betaald worden wanneer ze samen met opa en oma op vakantie gaan. Maximaal 6 personen per kampeerplaats.

 

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -