Zoover beoordelingen 8,0
Openingstijden Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Openingstijden Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Openingstijden Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Openingstijden Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Openingstijden Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Openingstijden Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Openingstijden Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Openingstijden Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Openingstijden Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Openingstijden Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Openingstijden Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Elfde wijk 42
7797 HH Rheezerveen
0523 - 638 260
stoetenslagh@capfun.com

Openingstijden voorzieningen

Openingstijden van 11-17 september

Openingstijden van 18-24 september

Openingstijden van 25 september- 1 oktober

Openingstijden van 2-8 oktober

Zwembad

Let op: tijdens het voor- en naseizoen wordt er zwemles gegeven in ons zwembad. Ons zwembad is dan van maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 18.30 uur gesloten en op zaterdag en zondag van 08.00 – 11.00 uur.

LET OP:

Vanwege het Coronavirus gelden er maatregelen op ons park. Wilt u precies weten wat er geopend is en wat de maatregelen zijn? Bekijk onze Corona pagina.

Corona pagina

Feesten en partijen

Vanwege het Coronavirus zijn feesten en partijen tot nader bericht niet mogelijk.
Onze Happy Fun Beach is een geweldige locatie voor indoor en outdoor activiteiten en heerlijke buffetten. Voor meer informatie en reserveren gaat u naar de site van de Happy Fun Beach, mail of bel naar 0523 - 638 260. De Happy Fun Beach is verwarmd dus de temperatuur is heerlijk aangenaam!

Kinderfeestjes

Vanwege het Coronavirus zijn kinderfeestjes tot nader bericht niet mogelijk.
Er is keuze uit verschillende thema’s. Wilt u weten wat? Ga naar de site van de Happy Fun Beach en reserveer direct. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Bel 0523 - 638 260 of mail. De Happy Fun Beach is verwarmd!

BOWLING EN BOOGSCHIETEN

Vanwege het Coronavirus is bowlen en boogschieten tot nader bericht niet mogelijk.
Openingstijden vakantiepark Capfun het Stoetenslagh: Bowlen en boogschieten is van april tot en met oktober iedere dag mogelijk! Van november tot en met maart zijn onze bowlingbanen alleen in combinatie met een feest vanaf 20 personen te reserveren. Hiervoor gelden dezelfde openingstijden als onze Happy Fun Beach. U kunt online alvast een bowlingbaan reserveren. U kunt hiervoor kijken op de site van onze Happy Fun Beach of bel: 0523 - 638 260.

Bekijk de beschikbaarheid van de bowlingbanen

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -