Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Laten we u eens wat meer vertellen over ons Laten we u eens wat meer vertellen over ons Laten we u eens wat meer vertellen over ons Laten we u eens wat meer vertellen over ons Laten we u eens wat meer vertellen over ons
Elke dag een strandvakantie
Laten we u eens wat meer vertellen over ons Laten we u eens wat meer vertellen over ons Laten we u eens wat meer vertellen over ons Laten we u eens wat meer vertellen over ons Laten we u eens wat meer vertellen over ons
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Laten we u eens wat meer vertellen over ons

Over ons: Hoe is Vakantiepark het Stoetenslagh ontstaan?

Vakantiepark het Stoetenslagh is een camping van 30 hectare groot. De naam Stoetenslagh komt van het volgende verhaal:

Het terrein is een hoogveen gebied en nadat het veen afgegraven is blijft er schrale grond over. Hierdoor is het stuk land (begin jaren 60) niet goed genoeg van kwaliteit om op te boeren. Mede daardoor is het stuk land is toen verkocht met een slag (handklap) voor een stoet (brood).

Jan en Janny van Veen zijn sinds 1994 de eigenaren van vakantiepark het Stoetenslagh.  Samen met een team van ongeveer 80 medewerkers (in de vakantieperioden) streven wij ernaar u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Samen met dit team werken wij hard om alles op 5 sterren niveau aan te bieden.

Over ons onderscheidende product!

Met een onderscheidend product willen wij u een verrassend verblijf bieden: “De strandvakantie in Overijssel”. Wij houden zelf ontzettend van de zon en gaan dan ook regelmatig op vakantie! Deze vakanties inspireren ons telkens weer om ons product te verbeteren. U kiest bewust voor een vakantie in Nederland om geen verre reis te hoeven maken. Wij zijn van mening dat wij net iets anders bieden dan onze collega’s en hierdoor hopen wij u tijdens uw vakantie te verrassen!

Naast ons onderscheidende product kiezen wij ook duidelijk voor de doelgroep “Gezinnen met kinderen en tieners”. Dit is een bewuste keuze van ons park, deze doelgroep wordt namelijk steeds groter.  Dit ook betekent ook dat gezinnen met jonge kinderen bij ons aan het juiste adres zijn. Wel is het handig om te weten dat tieners ook erg welkom zijn op ons vakantiepark. Tieners gaan nog niet om 22.00 uur naar bed, en daarom zijn er na 22.00 uur ook nog regelmatig activiteiten voor deze groep. Dat betekent dus dat het dan nog niet volledig stil is op ons vakantiepark. Voor deze gezinnen is het dan ook goed om te kiezen voor de rustigere velden, deze zijn niet te dicht bij de voorzieningen en niet direct aan de hoofdweg op ons vakantiepark.

Wij hopen dat wij u hiermee een goed beeld van ons park hebben gegeven en dat u bij ons een verrassende strandvakantie boekt!

Onze missie

De missie van Vakantiepark het Stoetenslagh is om gezinnen met jonge kinderen en tieners een verrassende strandvakantie in Overijssel aan te bieden. Hierbij willen we onderscheidend blijven met een vernieuwend aanbod, waarin wij onze gasten de mogelijkheid geven om nieuwe contacten te leggen. Hierdoor willen we het verwachtingspatroon van onze gasten overtreffen.

Onze visie

Onze visie is om een ultieme ontmoetingsplek te worden voor gezinnen met jonge kinderen en tieners in een gastvrije omgeving met een unieke strandbelevenis.

Over onze kernkwaliteiten

Gastvrijheid

Vakantiepark het Stoetenslagh straalt gastvrijheid uit. Wij willen dat onze gasten zich welkom voelen zodra ze in contact zijn met ons vakantiepark. Voor, tijdens en na de vakantie moeten de gasten de gastvrijheid nog zien en voelen.

Vriendschap

Wij bieden een plek waar onze gasten nieuwe mensen leren kennen. De tieners ontmoeten nieuwe leeftijdsgenoten waar ze de vakantie mee door (kunnen) brengen. De nieuwe ontmoetingen zorgen, in vele gevallen, voor nieuwe vriendschappen.

Plezier

Onze doelgroep (gezinnen met kinderen en tieners) moet veel plezier beleven tijdens de vakantie. Door de faciliteiten en de vriendschap van de mede vakantiegangers moet plezier tot stand komen. Als onze gasten plezier hebben tijdens de vakantie blijft er een positieve indruk achter bij onze gasten.

Ontspanning

Naast plezier en nieuwe vriendschappen moet er ook tijd zijn voor ontspanning. Ook is tot rust komen is erg belangrijk. We streven ernaar dat onze gasten volledig ontspannen naar huis gaan en terug kijken op een geweldige vakantie.

Ontmoeten

Er zijn veel activiteiten en faciliteiten voor onze doelgroep. Bij onze faciliteiten en tijdens de activiteiten ontmoeten de vakantiegangers elkaar. Voor de tieners is er een plek gecreëerd waar ze in vrijheid  elkaar kunnen ontmoeten en zo vriendschappen en herinneringen creëren.

Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijf u dan in op onze Nieuwsbrief