Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Over ons

Over ons, Historie:

Over ons; vakantiepark het Stoetenslagh is een camping van 30 hectare groot. De naam Stoetenslagh komt van het volgende verhaal: Het terrein is een hoogveen gebied en nadat het veen afgegraven is blijft er schrale grond over. Hierdoor is het stuk land (begin jaren 60) niet goed genoeg van kwaliteit om op te boeren. Mede daardoor is het stuk land is toen verkocht met een slag (handklap) voor een stoet (brood).

Jan en Janny van Veen zijn sinds 1994 de eigenaren van vakantiepark het Stoetenslagh.  Samen met een team van ongeveer 80 medewerkers (in de vakantieperioden) streven wij ernaar u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Samen met dit team werken wij hard om alles op 5 sterren niveau aan te bieden.

Overs ons: onderscheidend product

Met een onderscheidend product willen wij u een verrassend verblijf bieden: “een strandvakantie in Overijssel”. Wij zijn zelf zon genieters en nemen  regelmatig een zonvakantie. Deze vakanties inspireren ons telkens weer om ons product te verbeteren. U kiest bewust voor een vakantie in Nederland en bewust om geen verre reis te hoeven maken. Wij zijn van mening dat wij net iets anders bieden dan onze collega’s en hopen hierdoor u tijdens uw vakantie te verrassen!

Naast ons product (een verrassende strandvakantie in Overijssel) kiezen wij ook duidelijk voor “gezinnen met kinderen en tieners”. Dit is een bewuste keuze. De groep met samengestelde gezinnen wordt steeds groter. Deze groep, waarbij er kinderen zijn van verschillende leeftijdscategorieën, passen juist goed op ons park doordat wij ons richten op zowel de jongere kinderen als de oudere kinderen!

Dit ook betekent ook dat gezinnen met jonge kinderen bij ons aan het juiste adres zijn. Deze gezinnen zijn er namelijk ook veel op ons vakantiepark! Wel is het goed dat deze gezinnen zich bewust zijn dat tieners ook erg welkom zijn op ons vakantiepark. Tieners gaan nog niet om 22.00 uur naar bed. Rond 22.00 uur zijn er ook nog regelmatig activiteiten voor deze groep. Dat betekent dus dat het dan nog niet volledig stil is op ons vakantiepark. De gezinnen met jongere kinderen die bij ons verblijven moeten zich hier bewust van zijn!  Voor deze gezinnen is het dan ook goed om te kiezen voor de rustigere velden, deze zijn niet te dicht bij de voorzieningen en niet direct aan de hoofdweg op ons vakantiepark.

Wij hopen dat wij u hiermee een goed beeld van ons park hebben gegeven en dat u bij ons een verrassende strandvakantie boekt!

Over ons, Missie:

De missie van vakantiepark het Stoetenslagh is om gezinnen met jonge kinderen en tieners een verrassende strandvakantie in Overijssel aan te bieden. Hierbij willen we onderscheidend blijven met een vernieuwend aanbod, waarin wij onze gasten de mogelijkheid geven om nieuwe contacten te leggen. Hiermee willen we het verwachtingspatroon van onze gasten overtreffen.

Over ons, Visie:

Onze visie is om een ultieme ontmoetingsplek te worden voor gezinnen met jonge kinderen en tieners in een gastvrije omgeving met een unieke strandbelevenis.

Over ons, Kernkwaliteiten:

Gastvrijheid:

Vakantiepark het Stoetenslagh straalt gastvrijheid uit. Wij willen dat onze gasten zich welkom voelen zodra ze in contact zijn met ons vakantiepark. Voor, tijdens en na de vakantie moeten de gasten de gastvrijheid nog zien en voelen.

Vriendschap:

Wij bieden een plek waar onze gasten nieuwe mensen leren kennen. De tieners ontmoeten nieuwe leeftijdsgenoten waar ze de vakantie mee door (kunnen) brengen. De nieuwe ontmoetingen zorgen, in vele gevallen, voor nieuwe vriendschappen.

Plezier:

Onze doelgroep (gezinnen met kinderen en tieners) moet veel plezier beleven tijdens de vakantie. Door de faciliteiten en de vriendschap van de mede vakantiegangers moet plezier tot stand komen. Als onze gasten plezier hebben tijdens de vakantie blijft er een positieve indruk achter bij onze gasten.

Ontspanning:

Naast plezier en nieuwe vriendschappen moet er ook tijd zijn voor ontspanning. Ook is tot rust komen is erg belangrijk. We streven ernaar dat onze gasten volledig ontspannen naar huis gaan en terug kijken op een geweldige vakantie.

Ontmoeten:

Er zijn veel activiteiten en faciliteiten voor onze doelgroep. Bij onze faciliteiten en tijdens de activiteiten ontmoeten de vakantiegangers elkaar. Voor de tieners is er een plek gecreëerd waar ze in vrijheid  elkaar kunnen ontmoeten en zo vriendschappen en herinneringen creëren.

Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijf u dan in op onze Nieuwsbrief