Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Paasvakantie in Overijssel bij het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij het Stoetenslagh!
Elke dag een strandvakantie
Paasvakantie in Overijssel bij het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij het Stoetenslagh!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Paasvakantie in Overijssel bij het Stoetenslagh!

Bent u van plan om uw Paasvakantie in Overijssel te vieren?

Kom dan eens kijken bij Vakantiepark het Stoetenslagh! Bij ons kunt u komen kamperen, maar een accommodatie reserveren is ook zeker mogelijk! Daarnaast zijn er op het park vele voorzieningen tijdens de Paasvakantie in Overijssel waar u gebruik van mag maken. Kom gerust eens langs om te kijken, u bent van harte welkom!

Als u de Paasvakantie in Overijssel wilt boeken, dan geniet u van al deze voorzieningen:

  • Kom lekker zwemmen in ons overdekte zwembad, geheel in strandthema!
  • Bowlen en boogschieten zijn mogelijk!
  • Er is natuurlijk een leuk activiteiten programma voor alle leeftijden!
  • Dankzij indoor strand Happy Fun Beach maakt het niet uit wat voor weer het is! U beleeft tijdens de Pasen een verrassende strandvakantie!
  • Geniet tijdens de Paasvakantie in Overijssel van het voorjaar!
  • Een aanrader: fietsen en wandelen in de omgeving.
  • Ons vakantiepark ligt op slechts 4 km afstand van Attractiepark Slagharen!

Paasvakantie in Overijssel, heerlijk kamperen!

U kunt tijdens de Paasvakantie heerlijk bij ons komen kamperen, onze kampeerplekken zijn allemaal tussen de 120 en 140 m2 groot. U kunt kiezen uit comfort kampeerplaatsen of kampeerplaatsen met privé sanitair. Wilt u uw huisdier meenemen tijdens de Paasvakantie? Dat kan! Wij hebben verschillende velden waar u gezellig samen met uw huisdier kunt vertoeven. Tevens hebben wij ook prachtige kampeerplekken aan het water. Begint het al te kriebelen? Bekijk dan snel de mogelijkheden via de onderstaande link!

Paasvakantie in Overijssel, comfort en luxe in een chalet!

Heeft u geen kampeermiddel of vindt u het een beetje te fris om te kamperen tijdens Pasen? We hebben verschillende typen chalets, deze verschillen van 4 tot 6 personen. Daardoor is er voor iedereen wel een geschikte Paasvakantie in Overijssel te boeken. Ons vakantiepark is ruim gelegen dus u beschikt ook over veel ruimte rondom de chalet. U kunt er zowel voor kiezen om een knusse en basic chalet te boeken, maar het is ook mogelijk om luxe en comfort te ervaren in onze strandchalets aan het water! De keuze is dus reuze, bekijk snel de mogelijkheden via de onderstaande link!

Wilt u meer weten over de paasvakantie in Overijssel bij vakantiepark het Stoetenslagh of wilt u een keer langskomen? Neem dan contact met ons op via 0523 - 638 260 of via info@stoetenslagh.nl

Graag tot snel bij vakantiepark het Stoetenslagh!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -