Paasvakantie in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh!
Paasvakantie in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh! Paasvakantie in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
 • Activiteiten tijdens Paasweekend
 • Comfortabele chalets
 • Overdekte zwembad
 • Kampeerplaatsen aan het water!

Paasvakantie in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh!

Bent u van plan om uw Paasvakantie in Overijssel te vieren?

Kom dan eens kijken bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Bij ons kunt u komen kamperen, maar een accommodatie reserveren is ook zeker mogelijk! Daarnaast zijn er op het park vele voorzieningen tijdens de Paasvakantie in Overijssel waar u gebruik van mag maken. Kom gerust eens langs om te kijken, u bent van harte welkom!

Als u de Paasvakantie in Overijssel wilt boeken, dan geniet u van al deze voorzieningen:

 • Kom lekker zwemmen in ons overdekte zwembad, geheel in strandthema!
 • Bowlen en boogschieten zijn mogelijk!
 • Er is natuurlijk een leuk activiteiten programma voor alle leeftijden!
 • Dankzij indoor strand Happy Fun Beach maakt het niet uit wat voor weer het is! U beleeft tijdens de Pasen een verrassende strandvakantie!
 • Geniet tijdens de Paasvakantie in Overijssel van het voorjaar!
 • Een aanrader: fietsen en wandelen in de omgeving.
 • Ons vakantiepark ligt op slechts 4 km afstand van Attractiepark Slagharen!

Paasarrangement kamperen vanaf 96 euro!

U kunt tijdens de Paasvakantie heerlijk bij ons komen kamperen, onze kampeerplekken zijn allemaal tussen de 100 en 140 m2 groot. U kunt kiezen uit comfort kampeerplaatsen of kampeerplaatsen met privé sanitair. Tevens hebben wij prachtige kampeerplekken aan het water. Begint het al te kriebelen?

Pasen van 2-5 april 2021. Vanaf slechts 96,00 euro (exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten).

Reserveer kamperen tijdens Pasen

Boek een chalet vanaf 199 euro tijdens de Paasvakantie in Overijssel!

Heeft u geen kampeermiddel of vindt u het een beetje te fris om te kamperen tijdens Pasen? We hebben verschillende typen chalets, deze verschillen van 4 tot 6 personen. Daardoor is er voor iedereen wel een geschikte Paasvakantie in Overijssel te boeken. Ons vakantiepark is ruim gelegen dus u beschikt ook over veel ruimte rondom de chalet. U kunt er zowel voor kiezen om een knusse en basic chalet te boeken, maar het is ook mogelijk om luxe en comfort te ervaren in onze strandchalets aan het water!

Paasarrangement chalets. Vanaf slechts 189,00 euro (exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten).

Reserveer een chalet tijdens Pasen

Wilt u meer weten over de paasvakantie in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh of wilt u een keer langskomen? Neem dan contact met ons op via 0523 - 638 260 of via stoetenslagh@capfun.com

Graag tot snel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE