Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Paasvakantie

Wilt u uw paasvakantie doorbrengen op een vijfsterren camping

Met de Paasvakantie naar een camping waar ook veel te doen is voor de kinderen? Dat kan natuurlijk! Daarvoor boekt u uw vakantie bij vakantiepark het Stoetenslagh! U kunt de paasvakantie bij ons reserveren tegen een aantrekkelijk tarief!

Boek de Paasvakantie en geniet van alle mogelijkheden van ons vakantiepark:

  • Kom lekker zwemmen in ons overdekte zwembad, geheel in strandthema!
  • Bowlen en boogschieten zijn mogelijk!
  • Er is natuurlijk een leuk activiteiten programma voor alle leeftijden!
  • Dankzij indoor strand Happy Fun Beach maakt het niet uit wat voor weer het is! U beleeft tijdens de Pasen een verrassende strandvakantie!
  • Geniet tijdens de Paasvakantie in het voorjaar!
  • Een aanrader: fietsen en wandelen in de omgeving.
  • Ons vakantiepark ligt op slechts 4 km afstand van Attractiepark Slagharen!

Kamperen tijdens de Paasvakantie

Tijdens de vakantie kunt u kamperen op prachtige ruime kampeerplaatsen. U kunt kiezen uit comfort kampeerplaatsen of kampeerplaatsen met privé sanitair. Honden zijn ook toegestaan op onze camping. Wilt u kamperen aan het water? Dat kan ook! Wij hebben prachtige kampeerplaatsen aan het water van onze recreatieplas.

Liever een chalet huren tijdens de Paasvakantie?

Heeft u geen kampeermiddel of vindt u het een beetje te fris om te kamperen tijdens Pasen? We hebben verschillende type chalets, van vier tot zes persoons chalets. Daardoor is er voor iedereen wel een geschikte vakantie te boeken. Ons vakantiepark is dus geschikt voor iedereen! De chalets hebben we in basic maar ook in de luxe! Wilt u een unieke strandvakantie beleven? Dan is een strandchalet iets voor u!

Wilt u meer weten over de paasvakantie bij vakantiepark het Stoetenslagh of wilt u een keer langskomen? Dat kan natuurlijk. U kunt even contact opnemen met ons. Bel naar 0523-638260 of stuur een mail naar info@stoetenslagh.nl

Graag tot ziens bij vakantiepark het Stoetenslagh!