Pinksteren in Overijssel, dat is toch heerlijk! Pinksteren in Overijssel, dat is toch heerlijk! Pinksteren in Overijssel, dat is toch heerlijk! Pinksteren in Overijssel, dat is toch heerlijk! Pinksteren in Overijssel, dat is toch heerlijk!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Overdekte voorzieningen
  • Verwarmd zwembad
  • Veel activiteiten
  • Ruim aanbod

Pinksteren in Overijssel, dat is toch heerlijk!

Pinksteren in Overijssel vieren, echt vakantie!

Pak uw spullen en kom heerlijk Pinksteren in Overijssel vieren! Bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh hebben wij volop mogelijkheden om heerlijk te genieten tijdens Pinksteren. Het activiteitenprogramma draait volop, alle voorzieningen zijn geopend en met een beetje geluk hebben we ook nog mooi weer! En.. Aangezien ons vakantiepark geheel gehuld is in strandthema, heeft u elke dag een strandvakantie! Zo wordt het toch wel heel leuk om Pinksteren in Overijssel te vieren..

We hebben voor u de voordelen van een verblijf bij Vakantiepark het Stoetenslagh op een rijtje gezet:

  • Vele voorzieningen o.a. een grote recreatieplas met zandstrand. Er zijn waterglijbanen en een Tubby Splash. Tevens is er een indoor strand en bowling- en boogschietbanen.
  • Kamperen tegen een scherp tarief.
  • Wij hebben chalets in alle soorten en maten! Basic, comfort of de luxe, het kan allemaal!
  • Natuurlijk bieden wij een uitgebreid activiteiten programma voor alle leeftijden.
  • Heerlijk dineren in ons restaurant met plateservice!

Pinksteren in Overijssel, heerlijk kamperen!

Tijdens het Pinksterweekend kunt u comfortabel bij ons komen kamperen, al onze kampeerplekken zijn namelijk tussen de 100 en 140 m2 groot. Ze beschikken allemaal over een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en 10A stroom. En voor dit weekend betaalt u slechts 116,00 euro! (exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten).

Reserveer kamperen Pinksteren

Pinksteren in Overijssel, luxe in een accommodatie!

Geen kampeerfan en heeft u liever wat meer comfort en luxe? Dan zijn onze accommodaties iets voor u! U kunt Pinksteren in Overijssel vieren in een basic chalet, maar wij beschikken ook over luxe chalet en tevens strandchalets aan het water! Al onze accommodaties variëren van 4 tot 6 personen en zijn verspreid gelegen op ons park. U boekt al vanaf slechts 189,00 euro (exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten) in een 4-persoons chalet.

Reserveer chalet Pinksteren

Voor meer informatie en vragen kunt u ons ook bereiken via 0523 - 638 260 of via stoetenslagh@capfun.com!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE