Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Bent u van plan om met Pinksteren weg te gaan? Bent u van plan om met Pinksteren weg te gaan? Bent u van plan om met Pinksteren weg te gaan? Bent u van plan om met Pinksteren weg te gaan? Bent u van plan om met Pinksteren weg te gaan?
Elke dag een strandvakantie
Bent u van plan om met Pinksteren weg te gaan? Bent u van plan om met Pinksteren weg te gaan? Bent u van plan om met Pinksteren weg te gaan? Bent u van plan om met Pinksteren weg te gaan? Bent u van plan om met Pinksteren weg te gaan?
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Bent u van plan om met Pinksteren weg te gaan?

Tijdens Pinksteren weg? Geniet van een geweldige strandvakantie!

Ga er even lekker tussen uit en met Pinksteren weg! Even een korte vakantie waarin u met het hele gezin kunt genieten tijdens een weekend Pinksteren weg! Vakantiepark het Stoetenslagh biedt een verrassende strandvakantie in Overijssel. Een unieke beleving, want het maakt niet uit of het nou mooi weer is of slecht weer wij bieden altijd een strandvakantie! Dus kom gezellig met Pinksteren kamperen!

We hebben voor u de voordelen van een verblijf bij Vakantiepark het Stoetenslagh op een rijtje gezet:

  • Vele voorzieningen met o.a. grote recreatieplas met zandstrand. Er zijn waterglijbanen en  Tubby Splash. En ook is er een indoor strand, bowling- en boogschietbanen. Een avondje uit eten kan ons gezellige tapasrestaurant.
  • Kamperen tegen een aantrekkelijk tarief.
  • Chalets van basic, trendy tot de luxe zijn modern ingericht. Gschikt voor 4 tot 6 personen en eenvoudig bij ons te reserveren.
  • Natuurlijk bieden wij een uitgebreid activiteiten programma voor alle leeftijden.
  • Wij bieden een weekend weg voor het hele gezin. Zowel met oudere als kleinere kinderen.

Kampeer arrangement Pinksteren:

U boekt een comfort kampeerplaats voor de Pinksteren al vanaf € 150,00 (inclusief 2 personen).

Chalet huren:

Helaas zijn al onze accommodaties volgeboekt tijdens het Pinksterweekend.

Gezellig horeca en vele activiteiten ontbreken niet tijdens weekendje Pinksteren weg!

Tijdens een gezellig weekendje weg mogen goede voorzieningen niet ontbreken! U beleeft bij ons vakantiepark een geweldige vakantie met veel activiteiten en vijf sterren voorzieningen. Ook een gezellig restaurant ontbreekt natuurlijk niet. U kunt in ons restaurant genieten van heerlijke tapas maar ook plateservice behoort tot de mogelijkheden. Maak een avondje uit eten helemaal compleet met onze gezellige avonden in de Happy Fun Beach. Hierbij kunt u denken aan spellen als Ik hou van Holland of karaoke. Ook zijn er talentenjachten of doe mee met Bingo! Uiteraard zijn er nog veel meer activiteiten. Daarnaast behoren bowlen of boogschieten ook tot de mogelijkheden, leuk voor het hele gezin!