Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Pinksteren weg

Tijdens Pinksteren weg? Geniet van een geweldige strandvakantie!

Ga er even lekker tussen uit en met Pinksteren weg! Even een korte vakantie waarin u met het hele gezin kunt genieten tijdens een weekend Pinksteren weg! Vakantiepark het Stoetenslagh biedt een verrassende strandvakantie in Overijssel. Een unieke beleving, want het maakt niet uit of het nou mooi weer is of slecht weer wij bieden altijd een strandvakantie!

We hebben voor u de voordelen van een verblijf bij Vakantiepark het Stoetenslagh op een rijtje gezet:

  • Vele voorzieningen met o.a. grote recreatieplas met zandstrand, waterglijbanen, Tubby Splash, indoor strand, bowling- en boogschietbanen en gezellig tapasrestaurant.
  • Kamperen tegen een aantrekkelijk tarief.
  • Chalets van basic, trendy tot de luxe zijn modern ingericht, geschikt voor 4 tot 6 personen en eenvoudig bij ons te reserveren.
  • Natuurlijk bieden wij een uitgebreid activiteiten programma voor alle leeftijden.
  • Wij bieden een weekend weg voor het hele gezin, met zowel oudere als kleinere kinderen.

Kampeer arrangement Pinksteren:

U boekt een comfort kampeerplaats voor de Pinksteren al vanaf € 150,00 (inclusief 2 personen).

Chalet huren:

Een chalet huren tijdens de Pinksteren hoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! U boekt een chalet van 18 t/m 22 juni al vanaf € 263,00 (incl. 4 personen).

Gezellig horeca en vele activiteiten ontbreken niet tijdens weekendje Pinksteren weg!

Tijdens een gezellig weekendje weg mogen goede voorzieningen niet ontbreken! U beleeft bij ons vakantiepark een geweldige vakantie met veel activiteiten en vijf sterren voorzieningen. Ook een gezellig restaurant ontbreekt natuurlijk niet. U kunt in ons restaurant genieten van heerlijke tapas maar ook plateservice behoort tot de mogelijkheden. U maakt een avondje eten helemaal compleet met onze gezellige avonden met activiteiten als Ik hou van Holland, de meisjes tegen de jongens, karaoke, talentenjachten en nog veel meer. Ook bowlen of boogschieten behoren tot de mogelijkheden, leuk voor het hele gezin!