Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh Plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh Plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh Plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh Plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh
Elke dag een strandvakantie
Plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh Plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh Plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh Plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh Plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh

Neem een kijkje op de plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh!

Om de plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh beter te kunnen bekijken kunt u met de muis over onderstaande afbeelding gaan om hem te vergroten. Het kan voorkomen dat het even duurt voordat de afbeelding zichtbaar is. Dit is afhankelijk van uw internetverbinding. U kunt hem ook gratis downloaden!

De afgebeelde plattegrond van vakantiepark het Stoetenslagh is niet maat voerend.

Vakantiepark het Stoetenslagh is een 5 sterren camping in Overijssel heeft een uniek thema. Namelijk een strandvakantie in Overijssel. Zoals u ziet is de camping gelegen rondom een 5 ha grote recreatieplas. Deze recreatieplas en het thema strand staat centraal op ons vakantiepark. Ook zijn er veel overdekte voorzieningen. Het maakt dus niet uit of het mooi weer is of niet, u beleeft altijd een geweldige strandvakantie, dankzij de overdekte voorzieningen. Door alle veranderingen op het park, is de plattegrond van vakantiepark het Stoetenslagh jaarlijks aan verandering onderhevig.

De laatste jaren en de komende 3 jaren zullen we een meer toeristische 5 sterren camping in Overijssel worden. Concreet betekend dit dat we minder vaste plaatsen krijgen en meer kampeerplaatsen en verhuureenheden. Vooral direct aan de recreatieplas zullen er meer kampeerplaatsen komen op onze gezinscamping in Hardenberg.

Als 5 sterren gezinscamping in het Vechtdal Overijssel bieden wij een onderscheidend aanbod voor gezinnen met kinderen en tieners. Vooral in de zomervakantie bieden wij voor alle leeftijden binnen het gezin een activiteiten programma. Maar ook is er naast het activiteitenprogramma veel te doen op de camping voor iedereen. Mocht de camping niet voldoende bieden heeft de omgeving u ook veel te bieden. Prachtige verharde fiets en wandelpaden direct vanaf de camping. Maar ook gelegen in de driehoek Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart, bied genoeg gelegenheid voor leuke uitstapjes. Tevens is de ligging op 4 km van attractiepark Slagharen een must voor een leuk dagje uit.

tags: Plattegrond
Plattegrond Stoetenslagh