Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Plattegrond

Leuk dat u een kijkje neemt op onze plattegrond!

Om de plattegrond beter te kunnen bekijken kunt u met de muis over onderstaande afbeelding gaan om de plattegrond te vergroten! Het kan enige tijd duren voordat de afbeelding zichtbaar is, dit is afhankelijk van uw internetverbinding. U kunt de plattegrond ook downloaden en in pdf bekijken. Hieronder kunt u deze downloaden. De afgebeelde plattegrond is niet maat voerend.

Onze camping word door een herstructurering vaste plaatsen steeds meer een toeristisch bedrijf. Voor 2018 hebben wij 364 kampeerplaatsen en daarnaast 101 verhuuraccommodaties in verschillende soorten en types. 2018 is weer een soort overloop jaar, mede omdat wij ons aan de Recron voorwaarden houden, hebben wij bij de vaste gasten een jaar opzegtermijn. Dit betekend

Stoetenslagh plattegrond 2018 PDF

Vakantiepark het Stoetenslagh is een 5 sterren camping in Overijssel met een uniek thema. Strandvakantie in Overijssel. Op de plattegrond is dit natuurlijk niet goed te zien. Maar zoals u ziet is de camping gelegen rondom een 5 ha grote recreatieplas. Deze recreatieplas staat centraal in ons thema. Daarnaast hebben we veel overdekte voorzieningen, centraal op de camping dicht bij de entree van de camping. Hier vind u een overdekt zwembad en een indoor strand.  Naast een toeristische camping, bieden we veel verhuur accommodaties te huur aan. Daarmee is ons assortiment zo breed dat er altijd wel een geschikt verblijf is om uw vakantie bij ons te vieren. Boek daarom een verrassende strandvakantie in Overijssel voor gezinnen met kinderen en tieners.

Wij hebben daarnaast ook veel gedaan aan de aankleding om het thema overal door te voeren en er voor te zorgen dat uw verblijf verrassend is. Kamperen of huren direct aan de recreatieplas is bij ons mogelijk. Daarnaast zijn er in de schoolvakantie veel activiteiten te doen op en rond ons park. Kortom een geweldig verblijf gegarandeerd bij het Stoetenslagh.

Plattegrond