Zoover beoordelingen 8,0
Receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Receptielodge en Informatiepunt op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Bij de receptie op vakantiepark Capfun het Stoetenslagh kunt u altijd terecht met uw vragen en wensen. Onze receptie heeft een professionele uitstraling en ook het personeel van de receptie is altijd bereid u te woord te staan!

Receptielodge:

Voor het inchecken kunt u terecht bij onze Receptielodge. Op de aankomstdag kunt u direct doorrijden naar de Receptielodge. Hier wordt u ontvangen door onze receptioniste. Zij heeft alles voor u klaar liggen in een welkomstenvelop en hier krijgt u dus alle nodige informatie. Dit kunt u vanuit de auto doen en dan direct door rijden naar uw plaats of accommodatie.

Informatiepunt op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh:

  • Informatie over leuke uitstapjes: Bij de receptie staat een folder rek waar u verschillende folders kunt vinden. Ook kunt u de dikke map met leuke activiteiten en uitstapjes in de omgeving door bladeren!
  • Ook kunt u er terecht voor fietsverhuur: Naast gewone fietsen zijn er kinderfietsen en fietsen met kinderzitjes aanwezig.
  • Maar ook verhuur van skelters: leuk voor de kinderen! Skelters huren kan per uur of per vier uur.
  • Tevens kunt u er gasflessen kopen : Wij beschikken over verschillende maten gasflessen, u kunt uw oude gasfles inleveren en een nieuwe aanschaffen.
  • Al uw vragen en wensen

Vanaf april tot en met oktober is onze receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh 7 dagen in de week geopend vanaf 08.00 of 08.30 uur (eindtijd wisselend naar bezetting). Ook is onze winkelcorner iedere dag geopend. Hier zijn iedere dag verse broodjes te verkrijgen. Natuurlijk staat de koffie altijd voor u klaar! In de periode van oktober tot april is de receptie op vakantiepark het Stoetenslagh van maandag t/m vrijdag geopend. En we hebben natuurlijk onze open huis dagen, kijk hiervoor de actuele informatie op onze site of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Bij de receptie op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh staan wij altijd voor u klaar!

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -