Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Receptie op vakantiepark

Ruime receptie op Vakantiepark het Stoetenslagh!

Bij de receptie op vakantiepark het Stoetenslagh kunt u altijd terecht met uw vragen en wensen. Onze receptie heeft een professionele uitstraling en ook het personeel van de receptie is altijd bereid u te woord te staan! Nieuw is sinds 2017 dat we een receptie lodge hebben, deze gebruiken we om snel in en uit te checken zodat de wachttijden op aankomstdagen minder worden! Bij aankomst ontvangt u hier een enveloppe waarin alle informatie staat. Dit kunt u vanuit de auto doen en dan direct door rijden naar uw plaats of accommodatie.

De oude receptie op vakantiepark het Stoetenslagh kunt u terecht voor onder andere:

  • Informatie over leuke uitstapjes: Bij de receptie staat een folder rek waar u verschillende folders kunt vinden. Ook kunt u de dikke map met leuke activiteiten en uitstapjes in de omgeving door bladeren!
  • Ook kunt u er terecht voor fietsverhuur: Naast gewone fietsen zijn er kinderfietsen en fietsen met kinderzitjes aanwezig.
  • Maar ook verhuur van skelters: leuk voor de kinderen! Skelters huren kan per uur of per vier uur.
  • Tevens kunt u er gasflessen kopen : Wij beschikken over verschillende maten gasflessen, u kunt uw oude gasfles inleveren en een nieuwe aanschaffen.
  • Al uw vragen en wensen

Vanaf april tot en met oktober is onze receptie op vakantiepark het Stoetenslagh 7 dagen in de week geopend vanaf 08.00 of 08.30 uur (eindtijd wisselend naar bezetting). Ook is onze winkelcorner iedere dag geopend. Hier zijn iedere dag verse broodjes te verkrijgen. Natuurlijk staat de koffie altijd voor u klaar! In de periode van oktober tot april is de receptie op vakantiepark het Stoetenslagh van maandag t/m vrijdag geopend. En we hebben natuurlijk onze open huis dagen, kijk hiervoor de actuele informatie op onze site of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Bij de receptie op vakantiepark het Stoetenslagh staan wij altijd voor u klaar!