Recreatie en animatie op een 5 sterren camping in Overijssel Recreatie en animatie op een 5 sterren camping in Overijssel Recreatie en animatie op een 5 sterren camping in Overijssel Recreatie en animatie op een 5 sterren camping in Overijssel Recreatie en animatie op een 5 sterren camping in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Recreatie en animatie op een 5 sterren camping in Overijssel

Recreatie en animatie tijdens uw vakantie

Gaat u met uw gezin op vakantie, maar wilt u wel graag goede recreatie en animatie tijdens uw vakantie? Dan bent u bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh aan het juiste adres. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden! Dus niet alleen de kleine kinderen, maar ook de tieners en de volwassenen kunnen genieten van leuke en uitdagende activiteiten.

Tijdens de weekenden en vakanties staat onze Funbrigade voor jullie klaar om er een onvergetelijke vakantie van te maken!

Recreatie en animatie met onder andere:

  • Kidsclub voor de kleinsten. Gezellig knippen, plakken, zingen en dansen met Joepie de Kikker
  • Outdoor activiteiten: Expeditie Robinson, kayakken, vlotten bouwen, lasergamen en nog veel meer
  • Indoor activiteiten: bowlen, boogschieten, palmboom klimmen, shoot out
  • Sport activiteiten: voetbal, beach knotshockey, volleybal.
  • Verder zijn er leuke workshops, karaoke, bingo, spelavonden, bands en beachparty’s

U leest het hierboven al. Er is dus een zeer gevarieerd aanbod aan recreatie en animatie. Kortom een vakantie met veel plezier voor alle leeftijden!

Recreatie en animatie voor tieners:

Uiteraard is er voor de tieners veel te doen dankzij de activiteiten op het programma. Daar buiten willen we de tieners nog wat extra’s bieden! De tieners kunnen tijdens de vakanties namelijk iedere avond terecht bij de Box. Een gezellige tienerruimte waar ze leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten, leuke dingen samen kunnen doen. Bovendien is de Box in de avond een gezellige discotheek waar de tieners tot middernacht kunnen dansen. Kortom een eigen plek op de camping. Super leuk naast de activiteiten op het activiteitenprogramma!

Ons vakantiepark is geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners. Tijdens de vakanties zijn er ook veel tieners op het park aanwezig. We zien ieder jaar grote groepen met vrienden ontstaan. Veel leeftijdsgenoten betekent veel kans op het ontmoeten van nieuwe mensen! Extra leuk voor de tieners.

En niet onbelangrijk! De Wifi is gratis!

Wilt u meer weten over de recreatie en animatie? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0523 - 638 260 of stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com.

 

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE