Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Handboogschieten bij het Stoetenslagh in Overijssel Handboogschieten bij het Stoetenslagh in Overijssel Handboogschieten bij het Stoetenslagh in Overijssel Handboogschieten bij het Stoetenslagh in Overijssel Handboogschieten bij het Stoetenslagh in Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Handboogschieten bij het Stoetenslagh in Overijssel Handboogschieten bij het Stoetenslagh in Overijssel Handboogschieten bij het Stoetenslagh in Overijssel Handboogschieten bij het Stoetenslagh in Overijssel Handboogschieten bij het Stoetenslagh in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Handboogschieten bij het Stoetenslagh in Overijssel

Handboogschieten in Overijssel bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

Uniek in de omgeving: overdekt handboogschieten in Overijssel! In combinatie met een hapje en een drankje maakt u er een gezellige middag handboogschieten van. Wilt u met z’n tweeën boogschieten of met een hele groep? Het is allemaal mogelijk! Deze activiteit wordt georganiseerd door Happy fun beach kijk op onze site voor meer informatie

Vakantiepark het Stoetenslagh beschikt over twee overdekte handboogschietbanen. Let er wel op dat handboogschieten geschikt is voor 12 jaar en ouder. Dit in verband met de kracht die voor het boogschieten nodig is. Kinderen onder de 12 mogen helaas niet meedoen met handboogschieten . Wel kunt u natuurlijk boogschieten combineren met gezellig bowlen. Dit kunnen ook de kinderen onder 12 jaar doen!

Overdekt handboogschieten in Overijssel.

Het handboogschieten gebeurt bij ons vakantiepark onder begeleiding. U kunt heerlijk eten en boogschieten natuurlijk ook combineren! Wij bieden heerlijke tapasgerechten maar ook plateservice. Handboogschieten kan ook in combinatie met feesten en partijen. in de periode 1 november tot 1 april kunt u alleen handboogschieten in combinatie met een feest of partij.

Naast handboogschieten kunt u bij ons vakantiepark ook gebruik maken van onze bowlingbanen. Wij beschikken ook over twee volautomatische glow in the dark bowlingbanen. Naast boogschieten en bowlen kunt u bij ons ook heerlijk zwemmen op ons vakantiepark!

Wilt u meer weten over handboogschieten in Overijssel? Kijk op Happyfunbeach

 

Handboogschieten in Overijssel kan op ons vakantiepark. Naast de handboogschietbaan is de bowlingbaan. In deze twee banen kunt u als groep een leuke dag beleven en na het handboogschieten in Overijssel kunt u heerlijk eten in ons tapas restaurant.

 

Op onze handboogschietbaan kunt u leren handboogschieten in Overijssel. U krijgt eerst uitleg van een van onze personeelsleden en daarna kunt u zelf leren schieten met een handboog. U kunt een heel gezellige dag beleven tijdens het handboogschieten naast de bowlingbanen.