Zoover beoordelingen 8,0
Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen!
Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen!

Een heerlijk vakantiepark met recreatieplas in Overijssel!

Bent u op zoek naar een vakantie in Nederland, en wilt u graag kunnen genieten aan het water? Dan is onze camping met recreatieplas in Overijssel helemaal geschikt voor u! De recreatieplas beschikt over verschillende glijbanen en een Tubby Splash, dus uw kinderen vervelen zich geen moment. In de maanden juli en augustus is er op de recreatieplas in Overijssel ook een groot aquapark! Er is gedurende de dag tevens toezicht aanwezig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken om uw kinderen, heerlijk toch?

Stoer en uitdagend: de Tubby Splash!

Kent u onze Tubby Splash al? Het is een grote glijbaan waar de kinderen, en uzelf natuurlijk ook, vanaf kunnen glijden op een band! Bij de recreatieplas in Overijssel kunt u de hele zomer genieten van de Tubby Splash en uw kinderen vinden dit vast en zeker fantastisch!

In de maanden juli en augustus is er een heus Aquapark!

In de zomermaanden zorgen de medewerkers van de recreatieplas in Overijssel ervoor dat er een groot opblaasbaar aquapark in het water komt te liggen. Hier kunnen zowel kinderen, jongeren en ouders heerlijk van genieten! Rennen, springen en kijken wie er als eerste aan de andere kant is! U hoeft zich geen zorgen te maken om uw kinderen, want er is gedurende de openingstijden van het aquapark continu toezicht aanwezig.

Onze recreatieplas in Overijssel is ook leuk voor alleen een dagje weg

Woont u in de buurt, en wilt u er toch een dagje op uit? Ook dan bent u van harte welkom bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Voor 3,50 per persoon mag u de hele dag gebruik maken van onze buitenactiviteiten en de Happy Fun Beach! Wilt u ook binnen zwemmen, dan betaalt u 5,- per persoon! Kom dus ook gezellig een dagje op 5 sterren Vakantiepark het Stoetenslagh met recreatieplas in Overijssel!

Wilt u meer informatie over ons park en onze reccreatieplas in Overijssel? Neem dan contact met ons op via 0523 - 638 260 of info@stoetenslagh.nl

 

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -