Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen! Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Recreatieplas in Overijssel met o.a. Tubby Splash en glijbanen!

Een heerlijk vakantiepark met recreatieplas in Overijssel!

LET OP: DAGBEZOEK IS OP ONS PARK NIET TOEGESTAAN.

————————————————————————————-

Bent u op zoek naar een vakantie in Nederland, en wilt u graag kunnen genieten aan het water? Dan is onze camping met recreatieplas in Overijssel helemaal geschikt voor u! De recreatieplas beschikt over verschillende glijbanen en een Tubby Splash, dus uw kinderen vervelen zich geen moment. In de maanden juli en augustus is er op de recreatieplas in Overijssel ook een groot aquapark! Er is gedurende de dag tevens toezicht aanwezig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken om uw kinderen, heerlijk toch?

Stoer en uitdagend: de Tubby Splash!

Kent u onze Tubby Splash al? Het is een grote glijbaan waar de kinderen, en uzelf natuurlijk ook, vanaf kunnen glijden op een band! Bij de recreatieplas in Overijssel kunt u de hele zomer genieten van de Tubby Splash en uw kinderen vinden dit vast en zeker fantastisch!

In de maanden juli en augustus is er een heus Aquapark!

In de zomermaanden zorgen de medewerkers van de recreatieplas in Overijssel ervoor dat er een groot opblaasbaar aquapark in het water komt te liggen. Hier kunnen zowel kinderen, jongeren en ouders heerlijk van genieten! Rennen, springen en kijken wie er als eerste aan de andere kant is! U hoeft zich geen zorgen te maken om uw kinderen, want er is gedurende de openingstijden van het aquapark continu toezicht aanwezig.

 

Wilt u meer informatie over ons park en onze reccreatieplas in Overijssel? Neem dan contact met ons op via 0523 - 638 260 of stoetenslagh@capfun.com

 

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE