Resort Tip Top TV 6 pers. Resort Tip Top TV 6 pers. Resort Tip Top TV 6 pers. Resort Tip Top TV 6 pers. Resort Tip Top TV 6 pers.
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Resort Tip Top TV 6 pers.

Informatie over Resort Tip Top TV 6 pers.

Op zoek naar een fantastische vakantie voor u en uw gezin? Een waarbij de accommodatie voorzien is van alle gemakken, en gelegen op een prachtig vijfsterren vakantiepark? Bekijk eens de mogelijkheden van de chalet Resort Tip Top TV 6 pers. Deze chalet is ingericht voor 6 personen en dus perfect voor gezinnen.

Alle feitjes van de Resort Tip Top TV 6 pers. op een rijtje:

  • 3 slaapkamers met 6 slaapplaatsen, de ouder slaapkamer heeft een bed van 160×200 cm. In de overige slaapkamers staan eenpersoonsbedden van 80×190 cm.
  • Gezellige woonkamer met zithoek en televisie
  • De keuken is van alle gemakken voorzien
  • Nette badkamer
  • En natuurlijk ook een vaatwasser!

De Resort Tip Top TV 6 pers. staat op de velden Dolfijn, Albatros, Boei, Eb en Vloed, en Gamba Beach. Bijzettentjes/party tenten bij de chalet zijn helaas niet toegestaan.

De chalet is ruimtelijk en heeft een moderne uitstraling. Op de velden heeft u veel ruimte voor sport en spel, lekker zitten in de zon, nieuwe mensen ontmoeten en ook gezellig samen zijn. Een perfecte accommodatie voor gezinnen dus!

Via onderstaande button kunt u de prijzen bekijken en een reservering maken

Tarieven en reserveren

Aanvullende informatie

Afmetingen
De afmetingen van de chalet zijn: 28 m².

Bedlinnen
Bedlinnen is niet bij de prijs inbegrepen. U kunt bedlinnen bij huren. Eenpersoons bedlinnen €10,50 en tweepersoons bedlinnen €15,50. Natuurlijk zijn dekbedden, kussens en ook een schoonmaakpakketje aanwezig.

Schoonmaak
U dient zelf de chalet schoon te maken bij vertrek. De instructies hiervoor staan beschreven in de chalet.

Voorkeur
De chalets zijn niet met voorkeur te boeken! U kunt een preferentie aangeven, maar wij geven hier geen garantie voor. Uiteraard doen wij wel ons best om zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden!

Wilt u meer weten over ons vakantiepark, over de accommodaties of over activiteiten? U kunt vrijblijvend een keer ons park en accommodaties bekijken, maar u mag ook altijd contact opnemen via stoetenslagh@capfun.com of via 0523 – 638 260

Graag tot ziens in onze chalet Resort Top TV 6 pers.!

Beleef een verrassende strandvakantie in Overijssel bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh.

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE