Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel

Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel: Geniet van heerlijke en verrassende gerechten!

Wilt u een avondje heerlijk uit eten? Dat kan ook bij restaurant het Stoetenslagh in Overijssel. Ons restaurant is erg sfeervol en is geheel aangekleed in strandthema. U kunt heerlijk genieten van de vele tapas gerechten of kies een heerlijk menu van de kaart.

Alle voordelen van ons restaurant op een rijtje:

  • Het restaurant heeft een uitgebreide tapaskaart met heerlijke en verrassende tapasgerechten!
  • Naast tapas wordt er ook plateservice aangeboden! Er is voor ieder wat wils!
  • Ook de kinderen worden niet vergeten. De kinderen kunnen namelijk kiezen voor een heerlijk kindermenu.
  • Naast het tapasrestaurant is er ook een indoor strand (Happy Fun Beach) met horeca. Hier kunt u heerlijke luxe tosti’s, pizza’s en bittergarnituur bestellen.

      

Wanneer u komt eten in restaurant het Stoetenslagh in Overijssel kunt u plaatsnemen in ons sfeervolle restaurant of op ons prachtige overdekte terras direct gelegen aan de recreatieplas. Het restaurant is volledig aangekleed in strandthema. U beleeft een gezellige avond bij restaurant het Stoetenslagh in Overijssel. Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht, zij kunnen namelijk kiezen uit verschillende heerlijke kindermenu’s.

Restaurant het Stoetenslagh in Overijssel: All you can eat tapas

Nieuw bij het Stoetenslagh: All you can eat tapas! Bij restaurant het Stoetenslagh in Overijssel kunt u onbeperkt genieten van een strandbeleving en heerlijke tapas! Tapas zijn van oorsprong kleine Spaanse gerechtjes. Het leuke is dat u allemaal verschillende tapas kunt nemen en dan samen kunt delen. Zo kan iedereen alles proberen! Er is van alles: tapas met vis, vlees, groenten en kip. Voor iedereen zit er dus voldoende heerlijke gerechtjes bij en het leuke van onbeperkt tapas is dat u ook eens een keer wat anders kunt proberen!

Let op: All you can eat tapas is alleen van maandag t/m donderdag en buiten de vakanties!