Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh
Elke dag een strandvakantie
Sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh

Goed onderhouden sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh!

Uiteraard zijn er mooie sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh die aan de modernste eisen voldoen. Er wordt veel geïnvesteerd in de mooie sfeervolle sanitairgebouwen op de camping. De uitstraling is mooi en klopt helemaal bij het plaatje van een strandvakantie in Overijssel.  Omdat al onze sanitairgebouwen helemaal in strandsfeer zijn aangekleed.

Gebruik van de Sepkey in onze sanitairgebouwen

Om te kunnen douchen in de sanitairgebouwen heeft u een sepkey nodig, deze ontvangt u bij aankomst. De sepkey is een sleutel waar douchepunten op staan. Kampeerders krijgen 25 gratis douchepunten per persoon, per overnachting t.w.v. 4 min. douchen per persoon per dag met uitzondering van arrangementen. Maar u kunt zolang douchen als u wilt, er is geen tijdslimiet. Wanneer de gratis verstrekte punten op punten op zijn, kunt u de sepkey opwaarderen bij de receptie (50 ct. per 4 minuten). Ook voor bepaalde arrangementen (lange arrangementen: maandarrangementen, voorseizoen, seizoen) dient u de douchesleutel bij aankomst op te waarderen met een bedrag. De borg van de sepkey krijgt u ten tijde van uitchecken contant of per bank terug.

Sanitairgebouwen op camping, voorzien van alle nodige gemakken!

Alle sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh zijn voorzien van een babyroom, familiedouches, wascabines en een chemische uitstort. Daarnaast is het sanitairgebouw bij veld Schelp van een wasserette voorzien. Ten slotte heeft het sanitair gebouw bij veld Vuurtoren een mindervaliden sanitair met wc, douche en wasbak. Alle sanitairgebouwen worden goed onderhouden en dagelijks schoon gemaakt door onze vakkundige schoonmaak medewerkers.

Uiteraard hebben wij ook voor onze sanitairgebouwen een legionella beheersplan. Daarom worden de gebouwen 2 maal per seizoen getest of er legionella bacteriën aanwezig zijn. De leidingen van de sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh worden regelmatig gespoeld voor legionella en voldoen hiermee aan alle eisen zoals deze in Nederland gesteld zijn.

Ieder jaar komt de ANWB ons park inspecteren, hierbij letten zij op de aantallen wc’s en douches, de netheid en hygiëne. Wij voldoen aan de 5 sterren norm van de ANWB!

U kunt ook een seizoenplaats boeken met privé sanitair. Houdt u er niet van om steeds naar de sanitairgebouwen te lopen? Dan is eigen sanitair  voor u de beste oplossing als u bij ons komt kamperen!