Zoover beoordelingen 8,0
Sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh
Sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh Sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh

Goed onderhouden sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh

Wanneer u komt kamperen wilt u uiteraard gebruik maken van goed onderhouden en hygiënische sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh. Onze sanitairgebouwen voldoen aan de modernste eisen en worden uiteraard goed onderhouden. De uitstraling is mooi en klopt helemaal bij het plaatje van een strandvakantie in Overijssel. Al onze toiletgebouwen zijn namelijk helemaal in strandsfeer aangekleed.

Gebruik van de Sepkey in onze sanitairgebouwen

Om te kunnen douchen in de sanitairgebouwen heeft u een sepkey nodig, deze ontvangt u bij aankomst. De sepkey is een sleutel waar douchepunten op staan. Hoe werkt het:

  • Kampeerders krijgen 25 gratis douchepunten per persoon, per dag. Dit is t.w.v. 4 min. douchen per persoon per dag met uitzondering van arrangementen.
  • U kunt zolang douchen als u wilt, er is geen tijdslimiet. Wanneer de gratis verstrekte punten op punten op zijn, kunt u de sepkey opwaarderen bij de receptie (50 ct. per 4 minuten).
  • Ook voor bepaalde arrangementen (lange arrangementen: maandarrangementen, voorseizoen, seizoen) dient u de douchesleutel bij aankomst op te waarderen met een bedrag.
  • De borg van de sepkey krijgt u ten tijde van uitchecken contant of per bank terug.

Sanitairgebouwen op camping, voorzien van alle nodige gemakken!

Alle sanitairgebouwen op camping Capfun het Stoetenslagh zijn voorzien van een babyroom, familiedouches, wascabines en een chemische uitstort. Daarnaast is het sanitairgebouw bij veld Schelp van een wasserette voorzien. Ten slotte heeft het sanitair gebouw bij veld Vuurtoren een mindervaliden sanitair met wc, douche en wasbak. Alle sanitairgebouwen worden goed onderhouden en dagelijks schoon gemaakt door onze vakkundige schoonmaak medewerkers.

Uiteraard hebben wij ook voor onze sanitairgebouwen een legionella beheersplan. Daarom worden de gebouwen 2 maal per seizoen getest of er legionella bacteriën aanwezig zijn. De leidingen van de sanitairgebouwen op camping het Stoetenslagh worden regelmatig gespoeld voor legionella en voldoen hiermee aan alle eisen zoals deze in Nederland gesteld zijn.

Ieder jaar komt de ANWB ons park inspecteren, hierbij letten zij op de aantallen wc’s en douches, de netheid en hygiëne. Wij voldoen aan de 5 sterren norm van de ANWB en mogen ook in 2020 weer het predikaat ‘ANWB Top camping‘ dragen.

U kunt ook een seizoenplaats boeken met privé sanitair. Houdt u er niet van om steeds naar de sanitairgebouwen te lopen? Dan is eigen sanitair  voor u de beste oplossing als u bij ons komt kamperen!

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -