Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Seizoenplaatsen

Seizoenplaatsen op een prachtige camping?

Vakantiepark het Stoetenslagh is de beste keus voor geweldige seizoenplaatsen op een prachtige gezinscamping. Onze velden en kampeerplaatsen zijn mooi ruim en hebben een aantrekkelijk tarief, indien u veel gebruik maakt van uw kampeermiddel! Bent u nog niet helemaal overtuigt om uw vakantie bij ons vakantiepark te vieren?

De voordelen van seizoenplaatsen bij Vakantiepark het Stoetenslagh:

  • Seizoenplaats zijn op de velden Rif en Schelp zijn honden ook toegestaan!
  • Ook op de velden Gambabeach, Golfslag en Dolfijn is een seizoenplaats zonder hond mogelijk!
  • Goede sanitairgebouwen direct naast het veld!
  • Op de camping is een visvijver voor de visliefhebber dicht bij de seizoenplaatsen
  • Indoor strand, overdekt zwembad en grote recreatieplas voor een verrassende strandvakantie!
  • Vele activiteiten voor tieners, maar ook jonge kinderen worden niet vergeten!
  • Door de ANWB uitgeroepen tot Top camping, met vijfsterren!
  • In alle vakantieperioden activiteiten programma
  • In juli en augustus een aquapark in de recreatieplas

Zoveel voorzieningen voor een van de seizoenplaatsen voor zo’n scherp tarief?

U boekt een van de seizoenplaatsen al voor € 2.000,00 met 2 personen elk persoon meer € 110,00, incl € 162,96 toeristenbelasting! Exclusief verbruik douche water en stroom, water € 0,50 per 4 minuten en stroom € 0,33 per Kwh. word verrekend met de borg energie á € 200,00

Seizoenplaatsen

Een seizoenplaats is mogelijk met hond op de velden Schelp en Rif en zonder hond op de velden Gambabeach, Golfslag, Boei, Albatros, Inktvis en Dolfijn.  Wanneer u voor ons vakantiepark kiest kunt u gebruik maken van al onze voorzieningen van ons vakantiepark. Inclusief overdekt zwembad en indoor strand!

Wanneer u één van onze seizoenplaatsen heeft gehuurd, kunt u gebruik maken van ons prachtige overdekte zwembad! Kom heerlijk zwemmen met het hele gezin! Ons zwembad is volledig ingericht met strandthema. Rondom het zwembad ligt kiezelstrand, staan palmbomen en gezellige strandstoeltjes.

Wij hebben een prachtige recreatieplas waar u heerlijk kunt zwemmen. Ook zijn hier twee waterglijbanen en een Tubby Splash en in de maanden juli en augustus een super gaaf aquapark! Waterplezier voor het hele gezin gegarandeerd! Ook kunt u heerlijk zonnen op het strand. Zoals eerder gezegd zijn er seizoenplaatsen waar u uw huisdier mag meenemen! Geef bij uw boeking aan of u een huisdier meeneemt.