Capfun het Stoetenslagh is de ideale seniorencamping in Overijssel Capfun het Stoetenslagh is de ideale seniorencamping in Overijssel Capfun het Stoetenslagh is de ideale seniorencamping in Overijssel Capfun het Stoetenslagh is de ideale seniorencamping in Overijssel Capfun het Stoetenslagh is de ideale seniorencamping in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Capfun het Stoetenslagh is de ideale seniorencamping in Overijssel

Een mooie 5 sterren seniorencamping in Overijssel

Ook onze seniorencamping in Overijssel heeft prachtige voorzieningen en faciliteiten. U kunt bij onze seniorencamping in Overijssel veel beleven en bovenal genieten van de rust en ruimte, en natuurlijk van de natuur. Onze camping is voornamelijk geschikt voor senioren in het voor en naseizoen. In deze periode zijn er minder gezinnen op onze camping waardoor u optimaal kunt genieten van de rust op onze camping.

Natuurlijk bent u ook in het hoofdseizoen van harte welkom om bij ons te komen kamperen. Wel moet u er rekening mee houden dat er dan wel meer gezinnen op onze 5 sterren camping in Overijssel aanwezig zijn. Maar ook dan zult u zeker genieten van een onvergetelijke vakantie bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh.

Seniorencamping in Overijssel: alle luxe van een vakantiepark

Daarnaast ligt onze seniorencamping in Overijssel aan prachtige fietspaden. Bovendien kunt u bij de receptie een fietsknooppunten kaart kopen. Vlak naast onze camping ligt het bos met prachtige fietspaden en het begin van de fietsknooppunten. Wilt u tijdens uw vakantie niet uw eigen fietsen meenemen? Geen probleem, u kunt namelijk ook fietsen huren bij ons!

Belangrijk op een seniorencamping in Overijssel zijn natuurlijk de sanitaire voorzieningen. Wij beschikken over nette en schone toiletgebouwen. Ook worden deze in het voor- en na- seizoen dagelijks schoongemaakt. Bij aankomst krijgt u een Sepkey die u kunt gebruiken voor het douchen. Tevens beschikken wij natuurlijk  over een mindervalide toilet en douche! Maar u kunt natuurlijk ook een plaats boeken met privésanitair.

Op onze seniorencamping in Overijssel vindt u alle luxe van een vakantiepark en beleeft u dus de mooiste vakantie! U zult niets tekort komen op onze camping voor senioren! Heeft u een speciale wens? Laat het ons weten! In overleg is veel mogelijk! Wij kunnen samen met u kijken wat uw wensen zijn en welke kampeerplaats voor u het meest geschikt is. Neem gerust contact met ons op via mail: stoetenslagh@capfun.com of bel ons 0523 - 638 260

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE