Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Seniorenvakantie in juni

Zoekt u een seniorenvakantie in juni op een 5 sterren camping?

Bij Vakantiepark het Stoetenslagh kunt u een voordelige  seniorenvakantie in juni boeken en helemaal tot rust komen! U kunt in de juni maand gebruik maken van alle voorzieningen op het vakantiepark. Bij een  vakantie in juni ontbreekt het niet aan verse broodjes en een krant voor bij het ontbijt. Deze haalt u in de winkelcorner van het park en is iedere dag geopend, ook tijdens uw vakantie in juni. Bij mooi weer kunt u de verkoeling aan de recreatieplas opzoeken. Met minder mooi weer heeft Vakantiepark het Stoetenslagh voldoende voorzieningen waar u tijdens uw vakantie in juni gebruik van kunt maken. Zo kunt u heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad, genieten van heerlijke tapasgerechten tijdens uw diner in het tapasrestaurant of een lekker kopje koffie drinken in de Happy Fun Beach.

De voordelen voor een seniorenvakantie in juni op een rijtje:

  • Kamperen tegen een aantrekkelijk tarief
  • Maar ook rustige kampeerplaatsen
  • Mooie bosrijke omgeving, ideaal om te fietsen of te wandelen
  • Ook Fietsverhuur behoort tot de mogelijkheden
  • Volop gebruik maken van alle voorzieningen. 7 dagen per week geopend!

Geniet van de rust tijdens een seniorenvakantie in juni

Op ons vakantiepark in juni is het wat rustiger dan in het hoogseizoen, omdat in juni nog veel kinderen naar school gaan. U kunt heerlijk tot rust komen en genieten van de mooie bosrijke omgeving van het park. Er zijn in de omgeving veel mooie wandel- en fietsroutes voor uw vakantie in juni, tevens kunt u op het park fietsen huren. Vakantiepark het Stoetenslag biedt ruime kampeermogelijkheden in juni.

Onze kampeerplaatsen variëren van 120m² tot 140m², enkele plaatsen beschikken zelfs over privé sanitair. Beschikt u niet over een caravan, camper of tent? Dan hebben wij voor uw vakantie in juni ook (luxe) accommodaties die u kunt huren. Tentlodges, kampeertenten of chalets staan ter beschikking als u een seniorenvakantie in juni reserveert. Kom en geniet van uw seniorenvakantie in juni bij Vakantiepark het Stoetenslagh!