Zoover beoordelingen 8,0
Seniorenvakantie in juni Seniorenvakantie in juni Seniorenvakantie in juni Seniorenvakantie in juni Seniorenvakantie in juni
Seniorenvakantie in juni Seniorenvakantie in juni Seniorenvakantie in juni Seniorenvakantie in juni Seniorenvakantie in juni
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Prachtige fiets- en wandelomgeving
  • Rust en ruimte in juni
  • Ruime plaatsen van 120-140m2
  • Prive sanitair ook mogelijk

Seniorenvakantie in juni

Zoekt u een seniorenvakantie in juni op een 5 sterren camping?

Bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh kunt u een voordelige seniorenvakantie in juni boeken en helemaal tot rust komen! U kunt in de juni maand gebruik maken van alle voorzieningen op het vakantiepark. Begin iedere ochtend met heerlijke verse broodjes en een krant voor bij het ontbijt. Deze haalt u in de winkelcorner van het park. Uiteraard is deze iedere dag geopend, ook tijdens uw vakantie in juni. Bij mooi weer kunt u de verkoeling aan de recreatieplas opzoeken. Met minder mooi weer heeft Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh voldoende voorzieningen waar u tijdens uw vakantie in juni gebruik van kunt maken. Zo kunt u heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad, genieten van heerlijke tapasgerechten tijdens uw diner in het tapasrestaurant of een lekker kopje koffie in de Happy Fun Beach.

De voordelen voor een seniorenvakantie in juni op een rijtje:

  • Kamperen tegen een aantrekkelijk tarief
  • Maar ook rustige kampeerplaatsen
  • Mooie bosrijke omgeving, ideaal om te fietsen of te wandelen
  • Ook fietsverhuur behoort tot de mogelijkheden
  • Volop gebruik maken van alle voorzieningen. 7 Dagen per week geopend!

Geniet van de rust tijdens een seniorenvakantie in juni

Op ons vakantiepark in juni is het wat rustiger dan in het hoogseizoen, omdat in juni nog veel kinderen naar school gaan. U kunt heerlijk tot rust komen en genieten van de mooie bosrijke omgeving van het park. Er zijn in de omgeving veel mooie wandel- en fietsroutes voor uw vakantie in juni, tevens kunt u op het park fietsen huren. Ons vakantiepark ligt direct aan een fietsknoopunt waardoor u direct vanaf ons vakantiepark het mooie Vechtdal kunt ontdekken.

Onze kampeerplaatsen variëren van 120m² tot 140m², enkele plaatsen beschikken zelfs over privé sanitair. Beschikt u niet over een caravan, camper of tent? Dan hebben wij voor uw vakantie in juni ook (luxe) accommodaties die u kunt huren. Kampeertenten of chalets staan ter beschikking als u een seniorenvakantie in juni reserveert. Kom en geniet van uw seniorenvakantie in juni bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Meer weten? Stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com of bel naar 0523 - 638 260.

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -