Voordelig de hele septembermaand kamperen Voordelig de hele septembermaand kamperen Voordelig de hele septembermaand kamperen Voordelig de hele septembermaand kamperen Voordelig de hele septembermaand kamperen
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Voordelig de hele septembermaand kamperen

Lekker nazomeren in september op onze sterren camping?

Kom tijdens de septembermaand kamperen bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Nog even heerlijk nazomeren. Boek daarom ons arrangement: het nazomer arrangement! Wij bieden in september een heerlijk rustige vakantie. De meeste kinderen zijn dan weer naar school en men is weer meer bezig met gezinsactiviteiten. Kortom het plaatje van een drukke camping is dan echt niet aan de orde. Aangezien het dan laagseizoen is zijn de tarieven zeer aantrekkelijk en kunt u genieten van al onze voorzieningen en de omgeving.

Hieronder een aantal voordelen van ons nazomer arrangement:

  • De hele maand kamperen tegen een aantrekkelijk tarief
  • De septembermaand is een heerlijke rustige maand, echt genieten dus
  • Kom fietsen en wandelen in de prachtige omgeving van ons vakantiepark
  • Alle voorzieningen zijn 7 dagen per week geopend
  • Ruime kampeerplaatsen van 120-140 m2 groot

Kom kamperen in september op een sterren camping!

Ook al is het weer in de septembermaand kamperen al wat slechter wij bieden een overdekt zwembad en een indoor strand. U beleeft altijd een strandvakantie, ook met minder mooi weer. Er zijn vele overdekte voorzieningen waardoor uw vakantie nooit in het water valt. Kom gezellig een uurtje bowlen of boogschieten, neem plaats op ons gezellige terras, geniet van heerlijke tapasgerechten en natuurlijk mag een plons in het overdekte zwembad ook niet ontbreken. Ook helemaal uniek tijdens het septembermaand kamperen, is ons indoor strand met beachvolleybal, klim palmboom, springkussen en gezellige horeca. Kortom: de septembermaand kamperen is super ook als u de kleinkinderen mee wilt nemen!

Ons vakantiepark is gelegen in het prachtige Vechtdal in Overijssel. Geniet van de prachtige omgeving. Super leuk tijdens de septembermaand kamperen is de Vechtdal fietsvierdaagse! U kunt voordelig bij ons boeken, inclusief startbewijzen voor de fietsvierdaagse. Tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse komt u langs prachtige routes en dorpen. U leert het Vechtdal kennen. De omgeving is zeker de moeite waard tijdens de septembermaand kamperen!

Meer info over septembermaand kamperen

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE