Stacaravan huren in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Stacaravan huren in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Stacaravan huren in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Stacaravan huren in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Stacaravan huren in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Stacaravan huren in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Op zoek naar een stacaravan in Overijssel voor uw vakantie?

Dan bent u bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh aan het juiste adres! Wij hebben verschillende typen stacaravans op ons park, dus de keuze is reuze. Tevens zijn er op ons park tal van voorzieningen, dus u hoeft zich geen moment te vervelen tijdens uw vakantie! Bekijk dus snel de mogelijkheden voor een stacaravan huren in Overijssel.

De voordelen van een stacaravan huren in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

  • Al onze stacaravans zijn gezellig en sfeervol ingericht!
  • Tevens zijn de stacaravans netjes en schoon bij aankomst.
  • Daarnaast zijn er veel voorzieningen op het park zoals het indoor strand en overdekt zwembad.

Onze stacaravans, ook wel chalets genoemd, hebben allemaal 2 tot 3 slaapkamers en zijn dus geschikt voor maximaal 6 personen. De stacaravans zijn allen voorzien van minimaal 1 badkamer met douche en aparte toilet. De keuken is compleet ingericht en de woonkamer beschikt over een TV. Daarnaast hebben de stacaravans ook een gezellige veranda met tuinset! Bent u al enthousiast? Bekijk dan snel de mogelijkheden voor boeken!

Waarom een stacaravan huren bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh?

Vakantiepark het Stoetenslagh is een geweldig vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners. Een stacaravan huren bij ons park is een unieke beleving. Wij bieden u een geweldige en verrassende strandvakantie in Overijssel. Wilt u een echte strandvakantie beleven? Boek dan een strandchalet, direct aan onze recreatieplas! Kom lekker genieten op het strand, mooi weer, een goed boek en veel gezelligheid met het gezin. Het echte genieten kan beginnen bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh.

Wilt u een stacaravan huren in Overijssel? U kunt vrijblijvend een prijsopgave doen. U krijgt eerst een prijsopgave en gaat daarna pas reserveren.

Kom een stacaravan huren in Overijssel bij vakantieparkCapfun het Stoetenslagh. Onze stacaravans zijn prachtig en modern en gezellig ingericht, waardoor u een comfortabele vakantie beleeft. Bovendien is vakantiepark Capfun het Stoetenslagh leuk voor het hele gezin. Stacaravan huren Overijssel met 5 sterren voorzieningen en een unieke strandbelevenis in Overijssel. Ruim aanbod aan stacaravans en chalets!

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met 1 van onze receptionistes via 0523 - 638 260 of via stoetenslagh@capfun.com.

Een mooi ,compleet en schoon huisje , mooie omgeving, vriendelijk en behulpzaam personeel. - Familie Degens -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE