Stacaravan huren in Nederland op een 5 sterren vakantiepark Stacaravan huren in Nederland op een 5 sterren vakantiepark Stacaravan huren in Nederland op een 5 sterren vakantiepark Stacaravan huren in Nederland op een 5 sterren vakantiepark Stacaravan huren in Nederland op een 5 sterren vakantiepark
Boeken

Reserveren

t/m
  • Direct aan het strand
  • Met een half overdekt terras
  • 2 of 3 slaapkamers
  • Stacaravans met 2 douches

Stacaravan huren in Nederland op een 5 sterren vakantiepark

Stacaravan huren in Nederland op camping ook geschikt voor tieners?

U kunt voordelig een stacaravan huren in Nederland bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Een stacaravan of chalet huren bij ons vakantiepark een groot feest, zeker als u een stacaravan direct aan het strand huurt. Bovendien zijn ook de stacaravans en de chalets zeer netjes en mooi gelegen. Maar ook zijn er stacaravans met 2 badkamers!

De stacaravans en de chalets zijn modern, ruim en zeer netjes. Ook zijn de stacaravans en chalets voorzien van een compleet ingerichte keuken, ruime woonkamer. En bovendien twee of drie slaapkamers, een nette douche en apart toilet. Een stacaravan of chalet huren is bij ons vakantiepark inclusief gebruik van het zwembad. Ook bieden wij gratis WIFI en een geweldig activiteiten programma.

Een stacaravan huren is leuk voor het hele gezin

Ook voor de kinderen en de tieners zijn er namelijk vele activiteiten. Tijdens het stacaravan huren kunt u genieten van de vele sport- en spelactiviteiten, spelavonden, moordspel, talentenjachten, karaoke en nog veel meer! Een stacaravan huren in Nederland is fantastisch bij ons vakantiepark. Bovendien is de omgeving van het park zeer mooi waardoor u heerlijk kunt fietsen en wandelen in de omgeving. Ons vakantiepark ligt direct aan mooie fiets- en wandelpaden, ook het bos ligt direct naast het park! Kortom veel mogelijk heden als u een stacaravan huren in Nederland wilt boeken.

Ook uit eten kan natuurlijk op ons park! Naast een tapaskaart hebben we ook plateservice. Maar ook bieden we een sfeervol verblijf met een prachtig terras waar u heerlijk kunt zitten en kunt genieten van het uitzicht over de recreatieplas. Daarnaast bieden we bowlingbanen en de mogelijkheid om overdekt boog te schieten. En bovendien niet te vergeten een uniek indoor strand. Kortom alle voorzieningen aanwezig als u een stacaravan huren in Nederland wilt boeken.

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE