Stacaravan huren op een camping met zwembad Stacaravan huren op een camping met zwembad Stacaravan huren op een camping met zwembad Stacaravan huren op een camping met zwembad Stacaravan huren op een camping met zwembad
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Stacaravan huren op een camping met zwembad

Een stacaravan huren op een camping met zwembad in Overijssel?

Bent u op zoek naar een fantastisch vakantiepark? Een park waar veel te doen is? En wilt u een stacaravan huren op een camping met zwembad? U bent bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh aan het juiste adres. Wij bieden vele verschillende accommodaties. Er is dus genoeg keuze! Kom dus een stacaravan huren op ons gave vakantiepark!

Ons zwembad is overdekt en geheel in strandthema. Er ligt namelijk een kiezelstrand rondom het bad! Het water van het zwembad is maximaal 1.40 meter diep en rondom staan comfortabele strandstoeltjes. Ook voor de kleintjes is er een peuterbad met glijbaantje en piratenthema. Leuk tijdens een stacaravan huren op een camping met zwembad!

Wilt u er even tussenuit en komt u een stacaravan huren op een camping met zwembad? Kies voor een vakantie bij ons omdat:

  • Ons park is uitermate geschikt voor kinderen en tieners
  • Voor de tieners is er een leuk programma. Bovendien is er tijdens de schoolvakanties iedere avond disco in de Box.
  • Ook de kleintjes worden niet vergeten. Voor hen is er ook een spectaculair programma! Samen met het animatieteam kunnen zij leuke sport- en spelactiviteiten doen.
  • Er is een uniek indoor strand met palmboom klimmen, beachvolleybal en een gezellige horeca.

Boek bij ons een bijzondere vakantie op een camping met zwembad

Een stacaravan huren op een camping met zwembad houdt in dat u onbeperkt gebruik kunt maken van ons zwembad. Daarnaast kunt u een stacaravan huren vlakbij de grote en mooie recreatieplas met zandstrand. Kom lekker zonnen op het strand of maak met de kinderen een groot zandkasteel! Door het prachtige strand beleeft u een echte strandvakantie in Overijssel en krijgt u het echte vakantiegevoel aan het strand. Om uw vakantie compleet te maken kunt u onze volautomatische bowlingbanen en overdekte boogschietbanen huren. Kom dus een stacaravan of chalet huren.

Uw vakantie is compleet op een vakantiepark waar u ook heerlijk kunt zwemmen. Op ons park vindt u een prachtig overdekt zwembad!  Wilt u een vakantie boeken op een camping met zwembad? U bent bij ons park aan het juiste adres.

Graag tot ziens bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag: 0523 - 638 260

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE