Zoover beoordelingen 8,0
Stacaravan verhuur in Nederland Stacaravan verhuur in Nederland Stacaravan verhuur in Nederland Stacaravan verhuur in Nederland Stacaravan verhuur in Nederland
Stacaravan verhuur in Nederland Stacaravan verhuur in Nederland Stacaravan verhuur in Nederland Stacaravan verhuur in Nederland Stacaravan verhuur in Nederland
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Direct aan het strand
  • Ook honden zijn toegestaan
  • Groot aanbod stacaravans
  • Stacaravan met 2 badkamers

Stacaravan verhuur in Nederland

Stacaravan verhuur in Nederland direct aan het strand!

Boek een stacaravan verhuur in Nederland bij onze 5 sterren camping in Overijssel en laat u overtuigen! De mooiste stacaravan verhuur in Nederland vindt u bij ons vakantiepark! Beleef een verrassende strandvakantie in Overijssel in een stacaravan of chalet! Naast onze chalets, glamping en kampeerplaatsen kunt u nu ook kiezen voor de stacaravan verhuur in Nederland. U zult samen met uw gezin absoluut een geweldige vakantie beleven!

Groot aanbod aan stacaravan verhuur

Veel te doen op ons vakantiepark!

Ook kunt u genieten van de vele activiteiten die wij aanbieden op ons vakantiepark! Daarnaast voor het hele gezin is er een leuk activiteitenprogramma om niet te vergeten! Ook is er in de Box (speciale ruimte voor tieners) een discotheek! Daarom is een vakantie in één van onze stacaravans of chalets van onze chalet verhuur is leuk voor het hele gezin!

Om de stacaravan huur in Nederland compleet te maken kunt u ook heerlijk zwemmen in ons overdekte zwembad. Of glij van de glijbanen in onze 5 ha. grote recreatieplas! Maar ook bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is de unieke Tubby Splash!

Naast chalet verhuur boekt u ook een kampeervakantie in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! U zult genieten van een heerlijke vakantie met vele activiteiten en veel plezier. Boek een onvergetelijke vakantie op ons vakantiepark! De accommodaties zijn netjes en comfortabel. U zult niets tekort komen tijdens een vakantie op ons vakantiepark!

Beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin bij onze stacaravan verhuur in Nederland. Wilt u meer informatie over ons park? Kom gerust eens langs! We staan u graag te woord.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -