Op ons park hebben wij ook een stacaravan verhuur op de camping! Op ons park hebben wij ook een stacaravan verhuur op de camping! Op ons park hebben wij ook een stacaravan verhuur op de camping! Op ons park hebben wij ook een stacaravan verhuur op de camping! Op ons park hebben wij ook een stacaravan verhuur op de camping!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Groot aanbod stacaravans
  • Ook te huur met uw hond
  • Direct aan de recreatieplas
  • Geschikt tot max. 6 personen

Op ons park hebben wij ook een stacaravan verhuur op de camping!

Stacaravan verhuur op de camping in Overijssel!

Stacaravan verhuur op de camping met ANWB 5 sterren! Bent u op zoek naar een vakantie in een stacaravan? Wij bieden een breed scala aan stacaravan verhuur op onze 5 sterren camping. Bovendien hebben wij u veel te bieden als 5 sterren park! Wij hebben vele activiteiten en mooie voorzieningen.

Stacaravan verhuur op de camping met veel ruimte en plezier voor iedereen! Bovendien staan onze stacaravans op mooie en ruime velden dichtbij de recreatieplas.

Wat bieden wij als camping:

  • Groot aanbod verschillende accommodaties
  • Maar ook stacaravans direct aan het strand, in de strandchalet
  • Daarnaast hebben alle stacaravans een half overdekt terras

Behalve stacaravan verhuur bieden wij ook kampeerplaatsen

Kamperen naast stacaravan verhuur op de camping, kan op ons vakantiepark.  De camping is toeristisch ingericht. Er zijn dus veel kampeerplaatsen naast stacaravan verhuur. Ook bieden wij moderne chalets, voorzien van alle gemakken en glamping. Glamping, wat glamoureus kamperen betekent. U kampeert dan in een luxe kampeertent met eigen keuken en badkamer. Onze stacaravans en chalets zijn volledig ingericht en voorzien van een complete inventaris. Bent u al benieuwd naar ons aanbod? Wij bieden voor jong en oud een geweldige vakantie. Een strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners.

Wilt u een stacaravan huren op een familiepark? Stacaravan te huur bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh, te boeken voor maximaal 6 personen. U beleeft een comfortabele vakantie op ons park. Stacaravan verhuur met veel activiteiten voor jong en oud. Niemand hoeft zich te vervelen op ons vakantiepark. Bekijk ons aanbod aan activiteiten op de camping! De stacaravans en chalets die wij te huur bieden staan ook direct aan de recreatieplas. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod stacaravans op ruime velden, hierdoor heeft u veel privacy tijdens uw vakantie in Overijssel

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE