Stoetenslagh op tv, beeld meer zegt dan foto’s! Stoetenslagh op tv, beeld meer zegt dan foto’s! Stoetenslagh op tv, beeld meer zegt dan foto’s! Stoetenslagh op tv, beeld meer zegt dan foto’s! Stoetenslagh op tv, beeld meer zegt dan foto’s!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Stoetenslagh op tv, beeld meer zegt dan foto’s!

Stoetenslagh op TV o.a. op RTL 4

Bekijk bovenstaande leuke video’s die beide uitgezonden zijn op tv. Stoetenslagh op tv! RTL 4 en vakantiemagazine hebben leuke opnames gedaan op ons vakantiepark: Stoetenslagh op tv! Kijkt u ze eens! Hierdoor kunt u een goede indruk krijgen van ons vakantiepark!

Een verrassende strandvakantie

Zoals u in bovenstaande video’s kunt zien beleeft u bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh een verrassende strandvakantie. Dat is waar wij ons in onderscheiden. Daarnaast zijn wij een geweldig vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners. De video’s geven hier een goed beeld van. Hierin kunt u zien wat er allemaal voor tieners en kinderen te doen is, en waarom het zo leuk is om uw vakantie door te brengen bij Capfun het Stoetenslagh.

Wilt u Stoetenslagh op tv zien? Dat kan!

Goede voorzieningen op onze 5 sterren camping

  • Indoor strand Happy Fun Beach met beachvolleybal, palmboom klimmen, springkussen, veel zand
  • Gezellige horeca: in de Happy Fun Beach en het restaurant met tapas en plates.
  • Overdekt zwembad, geheel in strandthema
  • Bowlingbanen en boogschietbanen
  • Grote recreatieplas met waterglijbanen en Tubby Splash
  • In de maanden juli en augustus een uitdagend Aquapark

Zoals u kunt lezen zijn onze voorzieningen geheel in strandthema. U beleeft echt een verrassende strandvakantie in Overijssel! Dat kunt u zien met de video’s over Stoetenslagh op tv. Dit geeft een leuke indruk van ons vakantiepark.

Wilt u meer weten over ons? Over ons vakantiepark, of over Capfun het Stoetenslagh op tv? Geen probleem, we helpen u graag. Bekijk de filmpjes en boek uw strandvakantie in Overijssel. Wanneer u meer informatie wilt, kunt u ons gerust bellen op 0523 - 638 260 of stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Graag tot ziens bij vakantiepark het Stoetenslagh, tijdens een verrassende strandvakantie in Overijssel. Geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners! Dat wordt werkelijk een vakantie om nooit te vergeten!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE