Zoover beoordelingen 8,1
Stoetenslagh op Zoover Stoetenslagh op Zoover Stoetenslagh op Zoover Stoetenslagh op Zoover Stoetenslagh op Zoover
Stoetenslagh op Zoover Stoetenslagh op Zoover Stoetenslagh op Zoover Stoetenslagh op Zoover Stoetenslagh op Zoover
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • zilveren Zoover Award 2018
  • 2018 een gemiddeld cijfer van 8,3

Stoetenslagh op Zoover

Bekijk Stoetenslagh op Zoover: een 8,1!

We delen graag met onze gasten en bezoekers hoe leuk het is bij vakantiepark het Stoetenslagh. En dat kunt u goed doen dankzij de pagina van Stoetenslagh op Zoover. Hier hebben we namelijk een gemiddeld cijfer van een 8,1! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee.

Een aantal verhalen van onze gasten:

Stoetenslagh op Zoover

W.M., 8-12-2018: “Een hele gezellige camping, vriendelijk personeel. Schoon sanitair en een fijn zwembad. De kinderen hadden binnen no time een hele club “campingvrienden”. Iedereen had het zo naar hun zin dat we alweer hebben geboekt voor zomer 2019.”

Het Stoetenslagh op Zoover

pmdl, 7-8-2018: “Vanaf dag 1 werden onze puberdochters opgenomen in de in grote getale aanwezige tienergroepen. Zij vermaakten zich aan het water(op de klim-kussens), in Box, in de lounche-hal…. echt overal. Daarbij was er in de avond goed toezicht en overzicht vanuit de bewaking. Wij hebben totaal geen overlast ervaren aan de late tiener-uurtjes vanuit box. Dikke pluim!

Ruim opgezette, sfeervolle campingplaatsen….

Sanitair was netje en goed schoongemaakt…(echter zijn er overal wel viespeuken te vinden)Aan de balie werd er goed naar je geluisterd en alles werd opgelost. Zo hadden wij een storm/afbreek gevaarlijke tak in de boom. Deze werd verwijderd door het inschakelen van een extern bedrijf.
Onze kinderen vakantie…wij vakantie….Heerlijk genoten!

Stoetenslagh Zoover

Visser, 23-4-2018: “Prachtig onderhouden park. Wij stonden er met de Caravan. De toilet en douche ruimtes zijn schoon en netjes.

Wij stonden aan het water wat aangelegd was door het park heen. Ruime kampeerplaatsen.

Restaurant was gezellig ingericht en je kon er heerlijk eten. Zwembad was ook erg leuk alleen had ik er persoonlijk geen speelzand om heen gedaan. Dat maakte het al gauw vies. Maar voor de kids was dat fijn natuurlijk. Wij hebben daar genoten.”

Wilt u meer van deze verhalen en ervaringen lezen?

Dat kan op de site van Zoover! Uiteraard zijn er ook verhalen en ervaringen met verbeterpunten en vervelende ervaringen. We proberen hier van te leren en het ieder jaar beter te doen. We horen namelijk graag van onze gasten, de goede verhalen maar ook de verbeterpunten. Bekijk dus Stoetenslagh op Zoover.
Bekijk onze Zoover pagina
Heeft u suggesties of vragen voor ons? Dan horen wij die graag. We bieden u graag een onvergetelijke strandvakantie op onze vijfsterren ANWB camping in Overijssel.  U kunt een mail sturen naar: info@stoetenslagh.nl 

 

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!