Strandvakantie in Nederland het leukste in Rheezerveen! Strandvakantie in Nederland het leukste in Rheezerveen! Strandvakantie in Nederland het leukste in Rheezerveen! Strandvakantie in Nederland het leukste in Rheezerveen! Strandvakantie in Nederland het leukste in Rheezerveen!
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Strandvakantie in Nederland het leukste in Rheezerveen!

3 december 2018

Unieke strandbeleving tijdens een strandvakantie in Nederland

Een verrassende strandvakantie in Nederland dat is wat wij als vakantiepark Capfun het Stoetenslagh bieden. Niemand verwacht in Overijssel een strandvakantie. De meeste mensen denken direct aan de kust of de eilanden. Maar ook in Overijssel kan genoten worden van een echte strandvakantie. Wij hebben dit thema namelijk geheel doorgevoerd op ons park. Direct vanaf binnenkomst dompelt u onder in een  strandvakantie in Nederland. De entree is direct verrassend te noemen. Met duinen en helmgrassen, is de strandbeleving gelijk voelbaar.

Wat u bij geen andere camping zult tegen komen is de Receptielodge. Wanneer de gasten komen inchecken, rijden ze met de auto naar de Receptielodge. De gasten hoeven de auto niet meer auto en kunnen gewoon blijven zitten terwijl ze alle informatie ontvangen bij de Receptielodge. Hiermee is de ‘traditionele’ receptie een informatiepunt geworden. In het Informatiepunt kunnen de medewerkers zich richten op vragen en het helpen van de gasten, in plaats van het in- en uitchecken.

strandvakantie in Nederland

——————————————————————————————————————-

Niet alleen een unieke entree maakt uw strandvakantie in Nederland compleet

De strandbeleving wordt voornamelijk versterkt door de 5 ha grote recreatieplas met witte zandstranden. Vakantiepark het Stoetenslagh is gelegen rondom deze recreatieplas. Als u over de camping loopt komt het thema overal terug. In de bewegwijzering, maar ook in de sanitair gebouwen op de camping.

Uiteraard is er veel te doen in en op de recreatieplas. Van glijbanen tot een unieke Tubby Splash en in de maanden juli en augustus een heus Aquapark midden op de recreatieplas. En niet te vergeten zwemmen en spelen op het strand. Zand en water is een goede combinatie voor veel vertier!

Bij binnenkomst ziet u gelijk het speeleiland met daarbij een mega grote airtrampoline, dit direct gelegen aan de recreatieplas. Ook is eren een kabelbaan en zijn er vele fonteinen waardoor er voldoende vers water aangeleverd wordt om de kwaliteit van het water te waarborgen.

Een aantal weetjes over onze recreatieplas

Door de hoogveen afgravingen die hier vroeger hebben plaats gevonden is het water van nature bruin. Dit heeft dus te maken met de veen grond. Daarnaast heeft het grondwater een hoog ijzergehalte, wat soms een vreemde geur kan veroorzaken. Dit is een natuurlijk verschijnsel en betekent dat het water gezond is. Zo gezond zelfs dat eerder de gasten werden verwezen naar onze bron om dit water te drinken om het ijzergehalte weer op pijl te krijgen. Nu is dit niet meer raadzaam door de grootschalige landbouw rondom de camping.

Aquapark tijden een strandvakantie in Nederland

——————————————————————————————————————-

Kamperen direct aan het strand tijdens uw strandvakantie in Nederland

Kamperen direct aan het strand? Dat kan bij Capfun het Stoetenslagh. Direct vanuit uw caravan of tent het water in! U kunt heerlijk genieten voor de tent of caravan terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn met zand en water. De kinderen kunnen zich uren vermaken! Wie wil dit nu niet!

ANWB 5 sterren camping met ruime kampeerplaatsen

Onze kampeerplaatsen zijn 120-140m2 en bieden genoeg ruimte en privacy. U kunt echt genieten van uw eigen plekje. Er is een ruime keuze aan onderscheidende kampeerplaatsen en kampeermogelijkheden. Er zijn namelijk kampeervelden direct aan het strand en autovrije velden. Op de meeste velden en kampeerplaatsen is het mogelijk om 1 auto bij de kampeerplaats te houden.

Wist u al dat kamperen met hond ook mogelijk is op ons vakantiepark tijdens een strandvakantie in Nederland? Er zijn een aantal velden waar honden welkom zijn. Helaas zijn honden niet toegestaan rondom de recreatieplas, honden mogen ook niet op het strand komen. Maar dankzij het honden losloopveld en de vele velden waar uw hond mag komen zijn er voldoende mogelijkheden om uw hond mee te nemen op vakantie. Ook is uw hond welkom in het restaurant en indoor strand Happy Fun Beach. Wilt uw hond even laten afkoelen? Dat kan op veld Vis. Hier is namelijk een visvijver waar uw hond even mag zwemmen en afkoelen, mits uw hond natuurlijk geen overlast veroorzaakt voor de vissers.

——————————————————————————————————————-

Een accommodatie huren tijdens een strandvakantie in Nederland?

Naast kamperen is er een groot aanbod verhuuraccommodaties. Een van de best verhuurde accommodaties zijn de Strandchalets, direct gelegen aan het strand. Bij de strandchalets is een overdekt terras met barbecue en er is een hangmat. Het ultieme strandgevoel!  Ook direct gelegen aan het strand zijn de kampeertenten, ook wel Glamping genoemd. Dit zijn compleet ingerichte tenten met wc, douche en keuken. Hiervan zijn 2 types beschikbaar, namelijk de luxe kampeertenten en de tentlodge. Een unieke strandvakantie in Nederland! Nergens anders is de strandbeleving zo compleet als op ons park.

Uiteraard bieden we nog meer accommodaties aan naast de Strandchalet en onze Glamping accommodaties. Deze staan op ruime velden met veel privacy en variëren van basic 4 persoons tot luxe 6 persoons chalets. Voor elk wat wils! De chalet de luxe heeft zelfs twee badkamers. Ook heeft elk chalet een half overdekt terras. Bij minder mooi weer kunt u dan toch buiten zitten en genieten van uw vakantie.

Uiteraard is er tijdens uw verblijf goed WIFI bereik op de hele camping. Hierdoor kunt u contact houden met het thuisfront en de leukste momenten delen via social media (niet onbelangrijk voor de tieners!)

strandvakantie in Nederland in luxe strandchalet

——————————————————————————————————————-

Bij minder mooi weer toch altijd een strandvakantie in Nederland.

Onze recreatieplas is natuurlijk geweldig bij mooi weer, maar wat als het Nederlandse weer eens wat minder mooi is. Wat kunt u dan doen?  Wij hebben hier een uniek indoor strand voor bedacht. Eigenlijk een grote kas, dus lekker veel daglicht. In het indoor strand zijn twee ruime beachvolleybal velden, u kunt hier palmboom klimmen, er is een groot luchtkussen en de kinderen kunnen lekker spelen in het zand. In het indoor strand, de Happy Fun Beach, worden tijdens de vakantieperiodes leuke activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd. Dit varieert van dansen met Joepie de kikker tot karaoke, maar ook livemuziek en beachparty’s.  Ook is het mogelijk om hier een hapje of drankje te nuttigen in een zeer gezellige sfeer! Het aanbod in onze Happy Fun Beach bestaat uit pizza’s, panini’s en heerlijke tosti’s.

indoor strand tijdens strandvakantie in Nederland

——————————————————————————————————————-

Een avondje uit tijdens uw strandvakantie

Uiteraard is het mogelijk om een avondje uit te gaan tijdens uw verblijf. Heerlijk uit eten, er is keuze uit heerlijke gerechten zoals verschillende plates, maar ook tapas behoort tot de mogelijkheden. De tapas is een echte aanrader en mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw strandvakantie. Tapas is een echte strandbeleving! U kunt plaats nemen in ons restaurant maar een plekje op ons prachtige terras is ook een echte aanrader. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de recreatieplas.  Terwijl jullie wachten op het eten kunnen de kinderen nog even genieten op het strand, op het luchtkussen of in de hangmatten.

Na het eten kunt u uiteraard kiezen voor een heerlijk dessert of kom naar de ijsbar! Er is een ruim aanbod met onder andere softijs, schepijs of Slush puppie.

De avond helemaal compleet maken? Kom dan nog gezellig een uurtje bowlen met het hele gezin!

prachtig terras tijdens een strandvakantie in Nederland

——————————————————————————————————————-

Met uw kinderen en/of tieners op vakantie

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh biedt een geweldige strandvakantie in Nederland voor gezinnen met kinderen en tieners. Vooral voor tieners kan het lastig zijn om een leuke vakantie te vinden. Daar hoeft u zich bij ons geen zorgen over te maken. Tijdens de vakantieperiodes kunnen de tieners iedere avond naar de Box. Dit is een gezellige ruimte voor de tieners wat in de avond een disco is. Om er voor te zorgen dat het gezellig blijft voor iedereen en er niet wordt gedronken zijn er iedere avond toezichthouders bij de Box en op het park aanwezig. Tijdens de zomervakantie zijn er ieder jaar weer veel kinderen en tieners. Dat betekent dus veel leeftijdsgenoten waardoor er veel vriendschappen en grote vriendengroepen ontstaan. Hierdoor zullen de tieners een geweldige vakantie beleven. En zeker hier telt, als de tieners het naar de zin hebben, hebben de ouders dit ook! En dat vinden wij belangrijk!

Een onvergetelijke strandvakantie voor iedereen!

tieners mee naar een strandvakantie in Nederland

Ga terug naar blogoverzicht
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE