Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Op zoek naar dé ideale strandvakantie in Nederland? Op zoek naar dé ideale strandvakantie in Nederland? Op zoek naar dé ideale strandvakantie in Nederland? Op zoek naar dé ideale strandvakantie in Nederland? Op zoek naar dé ideale strandvakantie in Nederland?
Elke dag een strandvakantie
Op zoek naar dé ideale strandvakantie in Nederland? Op zoek naar dé ideale strandvakantie in Nederland? Op zoek naar dé ideale strandvakantie in Nederland? Op zoek naar dé ideale strandvakantie in Nederland? Op zoek naar dé ideale strandvakantie in Nederland?
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Recreatieplas met glijbanen
  • Kamperen ook mogelijk aan het strand
  • Aquapark in juli en augustus
  • Tubby Splash: Coole glijbaan!

Op zoek naar dé ideale strandvakantie in Nederland?

Beleef een dagje strandvakantie in Nederland bij het Stoetenslagh!

Voor een strandvakantie in Nederland hoeft u niet naar de kust! Ook in Overijssel kunt u een verrassend dagje strand beleven! Of u nu op ons park verblijft of er even lekker een dagje tussenuit wilt, u kunt bij ons terecht voor een dagje strand!

Komt u een dagje op bezoek? Voor slechts € 3,00 per persoon (kinderen tot 2 jaar gratis) kunt u een hele dag genieten van onze voorzieningen. Wilt u weten waarom een dagje strandvakantie in Nederland waarom bij ons het leukst is? We zetten alle voordelen voor u op een rij:

  • Er is een grote recreatieplas van 5 hectare groot met een mooi wit zandstrand!
  • In de recreatieplas zijn 2 waterglijbanen en de Tubby Splash, een super gave glijbaan!
  • Ook in de recreatieplas: een uitdagend aquapark. Deze zal op het water liggen in de maanden juli en augustus.
  • Ook het zwembad is in strandthema: rondom het bad ligt kiezelstrand! U heeft vanuit het zwembad een prachtig panoramisch uitzicht over de recreatieplas.
  • Er is een indoor strand met vele leuke beach activiteiten! Of het nu mooi weer is of niet: altijd een verrassende strandvakantie in Nederland bij Vakantiepark het Stoetenslagh.
  • Kamperen aan het strand is mogelijk op de velden Koraal-Beach, Eiland Beach, Zee-Egel, Eb en Vloed en Flamingo Beach!

Een heerlijk dagje strandvakantie in Nederland met het hele gezin!

Veel mensen denken dat de voorzieningen uitsluitend voor onze gasten van het park zijn, maar iedereen is welkom ook voor een dagje zon en strandvakantie in Nederland!

Om het dagje strandvakantie in Nederland voor de kinderen nog leuker te maken is er een speeleiland met een tokkelbaan over het water! Ook kunnen de kinderen samen met de Funbrigade leuke spellen doen.

Om u een onbezorgde strandvakantie in Nederland te bezorgen is de recreatieplas afgebakend in twee delen. Hierdoor wordt duidelijk waar de kleintjes veilig in het water kunnen spelen. Maar ook bieden wij een verrassende strandvakantie in Nederland voor gezinnen met kleine en grotere kinderen, want wij bieden ook vele activiteiten voor tieners op ons park! Zo hebben we de Tubby Splash direct naast de glijbanen en hebben we natuurlijk veel zand om lekker te chillen!
Of u nu komt kamperen tijdens een strandvakantie in Nederland of een accommodatie bij ons huurt, de beleving is altijd compleet op ons park tijdens uw vakantie! Wij verhuren diverse type chalets van basic tot luxe, maar ook glamping tenten en ruime kampeerplaatsen.

Wilt u meer informatie? Bel 0523 - 638 260 of mail ons.