Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Zandstranden op camping in Overijssel Zandstranden op camping in Overijssel Zandstranden op camping in Overijssel Zandstranden op camping in Overijssel Zandstranden op camping in Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Zandstranden op camping in Overijssel Zandstranden op camping in Overijssel Zandstranden op camping in Overijssel Zandstranden op camping in Overijssel Zandstranden op camping in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Zandstranden op camping in Overijssel

Zandstranden op camping rondom een recreatieplas van maar liefst 5 ha!

Bij de gedachte van zandstranden op camping zit u bij Vakantiepark het Stoetenslagh goed! Bent u op zoek naar een heerlijke strandvakantie maar wilt u niet helemaal naar de kust of naar het buitenland? Bij Vakantiepark het Stoetenslagh beleeft u ook een strandvakantie, want wij hebben een 5 hectare grote recreatieplas met zandstranden het Stoetenslagh. Ook heeft onze camping 5 sterren voorzieningen.

Zandstranden op camping het Stoetenslagh zijn zelfs in het zwembad te vinden. Wij hebben een kiezelstrand aangelegd rondom het zwembad. Vanuit het zwembad kijkt u uit op de prachtige recreatieplas!

Kom heerlijk genieten op de zandstranden op camping het Stoetenslagh. Kom gezellig met de kinderen genieten in het water of maak een mooi zandkasteel! De kinderen zullen het ook geweldig vinden op de zandstranden op de camping het Stoetenslagh. Niemand hoeft zich dus te vervelen. Bovendien zijn er ook twee waterglijbanen en een Tubby Splash in de recreatieplas! Wij zijn dan ook een geweldige gezinscamping in Overijssel!

De zandstranden op camping het Stoetenslagh zijn schoon en veilig. Onze recreatieplas en het strand in twee delen verdeeld, waardoor duidelijk wordt wat de diepte van het water is. Hierdoor kunt u heerlijk genieten op de zandstranden op de camping. Het gedeelte bij de horeca is afgebakend met drijflijnen en is tot 1 meter diep, de kinderen kunnen hier heerlijk spelen terwijl u vanaf het terras toezicht kunt houden.

Naast mooie zandstranden op camping het Stoetenslagh:

  • Op alle kampeervelden zijn speeltoestellen voor de kinderen.
  • Een grote airtrampoline
  • Een klein waterpark op de recreatieplas
  • Een voetbalveld
  • Volleybalveld
  • Een uniek indoor strand: de Happy Fun Beach!
  • Natuurlijk is er ook een geweldig activiteitenprogramma in de schoolvakanties.

Kom en ontdek de zandstranden op camping het Stoetenslagh!
Blauwalgenbloei in het water? Wij zorgen ervoor dat u op onze kosten elders kunt zwemmen!