Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Tapas restaurant in Overijssel

Geweldig Tapas restaurant in Overijssel!

Kom naar ons tapas restaurant in Overijssel en laat u verrassen door de heerlijke verschillende tapasgerechtjes. Ons restaurant is bovendien sfeervol ingericht waardoor u een gezellige avond zult hebben met uw gezin, familie of vrienden. Naast ons tapasrestaurant hebben wij een recreatieplas waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en/of zwemmen of kom ook een avondje bowlen! Ook kunt u gebruik maken van ons indoor strand een unieke locatie in Overijssel van ons tapasrestaurant in Overijssel!

Een gevarieerde kaart met lekkere en afwisselende kleine hapjes maakt ons tapas restaurant een unieke belevenis! De sfeervolle aankleding maakt uw avond in ons tapas restaurant compleet en onderscheidend. U verkeerd deze avond in Spaanse sferen met onze speciale Spaanse tapas muziek.

Tapas restaurant in Overijssel bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

Ook kunt u bij tapasrestaurant genieten van ons heerlijke tapas buffet, daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon bestellen van de menukaart. Maar ook is ons tapas restaurant in Overijssel geschikt voor bedrijfs- en familiefeesten. U kunt in ons tapas restaurant in Overijssel kennis maken met de populaire tapas hapjes. Er is een uitgebreide keuze van de plateservice en voor de kinderen is er een heerlijk kindermenu in ons restaurant! ook bieden we de mogelijkheid om te bowlen en of handboogschieten, uniek in combinatie met tapas eten.

In de periode 1 april tot 1 november zijn we dagelijks geopend. Daarnaast is ons tapas restaurant in Overijssel in de periode 1 november tot 1 april voor feesten en partijen. Maar ook is ons tapas restaurant in Overijssel regelmatig geopend voor onze gasten kijk naar de openingstijden op de website.

Restaurant het Stoetenslagh: het mooiste tapas restaurant in Overijssel! Alle horeca activiteiten zijn te boeken op de website van Happy Fun Beach  Wilt u bij ons komen eten?  Kijk op de website Happy Fun Beach naar de mogelijkheden en boek hier uw tafel of feest.

bel 0523-638260 of mail ons