Zoover beoordelingen 8,0
Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel
Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel Tapas restaurant in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Sfeervol restaurant
  • Ruim aanbod
  • Ook plateservice
  • Heerlijk ijs

Tapas restaurant in Overijssel

Geweldig Tapas restaurant in Overijssel!

Kom naar ons tapas restaurant in Overijssel en laat u verrassen door de heerlijke verschillende tapasgerechtjes. Ons restaurant is bovendien sfeervol ingericht waardoor u een gezellige avond zult hebben met uw gezin, familie of vrienden. Naast ons tapasrestaurant hebben wij een recreatieplas waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en/of zwemmen. Of kom ook een avondje bowlen! Ook kunt u gebruik maken van ons indoor strand. Dit is een unieke locatie in Overijssel van ons tapasrestaurant in Overijssel!

Een gevarieerde kaart met lekkere en afwisselende kleine hapjes maakt ons tapas restaurant een unieke belevenis! De sfeervolle aankleding maakt uw avond in ons tapas restaurant compleet en onderscheidend. U verkeerd deze avond namelijk in Spaanse sferen met onze speciale Spaanse tapas muziek.

Een heerlijk avondje uit eten

Ook kunt u bij tapasrestaurant genieten van ons heerlijke tapas buffet, daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon bestellen van de menukaart. Maar ook is ons tapas restaurant geschikt voor bedrijfs- en familiefeesten. U kunt in ons tapas restaurant in Overijssel kennis maken met de populaire tapas hapjes.

  • Er is een uitgebreide keuze van de plateservice
  • Voor de kinderen is er een heerlijk kindermenu in ons restaurant
  • Ook bieden we de mogelijkheid om te bowlen en of handboogschieten
  • Uniek in combinatie met tapas eten

Bekijk onze menukaart

Bekijk onze tapaskaart

In de periode 1 april tot 1 november zijn we geopend. Daarnaast is ons tapas restaurant in Overijssel in de periode 1 november tot 1 april geopend voor feesten en partijen vanaf 20 personen.

Restaurant het Stoetenslagh: het mooiste tapas restaurant in Overijssel!

Heeft u nog vragen? Bel 0523 - 638 260 of mail ons

Graag tot ziens bij ons gezellige tapasrestaurant op vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!