Zoover beoordelingen 8,0
Tapasrestaurant in Hardenberg Tapasrestaurant in Hardenberg Tapasrestaurant in Hardenberg Tapasrestaurant in Hardenberg Tapasrestaurant in Hardenberg
Tapasrestaurant in Hardenberg Tapasrestaurant in Hardenberg Tapasrestaurant in Hardenberg Tapasrestaurant in Hardenberg Tapasrestaurant in Hardenberg
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Tapasrestaurant in Hardenberg

Uniek tapasrestaurant in Hardenberg

Probeer de vele heerlijke tapasgerechten in ons tapasrestaurant in Hardenberg.

Geniet van een verrassende strandbeleving en van heerlijke Spaanse tapas gerechten! Ons tapasrestaurant in Hardenberg biedt de ideale combinatie. Tapas zijn van oorsprong kleine Spaanse hapjes. Het leuke is dat u allemaal verschillende tapas kunt nemen en dan samen kunt delen. Zo kan iedereen alles proberen! U bestelt per ronde een aantal tapasgerechten, u kunt de gerechtjes blijven bestellen tot u voldoende heeft. Dat is het leuke aan tapas! Van alles proberen en kleine gerechtjes per ronde.

Er is voor iedereen wel wat lekkers te bestellen. Zo zijn er gerechten met vlees, vis of alleen groenten. Ook zijn er koude en warme gerechten. U leest het al. Keuze genoeg dus!

Ook heerlijke plates in ons tapasrestaurant in Hardenberg

Wilt u liever wat anders dan tapas? Geen nood, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Er is namelijk ook keuze uit verschillende heerlijke plates, maaltijdsalades en kindermenu’s! U kunt hierbij denken aan plates als schnitzel, biefstuk, spareribs, saté van de haas en nog veel meer heerlijke gerechten. U leest het al, ons tapasrestaurant in Hardenberg is geschikt voor iedereen!

LET OP: U hoeft geen tafel te reserveren. U kunt gewoon binnenlopen!

 

BELANGRIJK: Tijdens de wintermaanden is ons tapasrestaurant alleen geopend voor feesten en partijen vanaf 20 personen.

Feesten en partijen

U kunt het hele jaar bij ons tapasrestaurant in Hardenberg terecht voor feesten en partijen (uitgezonderd de vakantieperiodes: meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, zomervakanties). LET OP:

  • Tussen april en november zijn feesten en partijen mogelijk in onze Happy Fun Beach. Dan kunnen er activiteiten als beachvolleybal, zeskamp, teambuilding georganiseerd worden.
  • Tijdens de wintermaanden zijn feesten en partijen alleen mogelijk vanaf 20 personen en op aanvraag. Daarnaast zullen deze feesten plaatsvinden in ons restaurant. De Happy Fun Beach is tijdens de wintermaanden gesloten.

Voor feesten en partijen bieden wij vele mogelijkheden bij ons tapasrestaurant in Hardenberg. Of het nu om een gezellig familie uitje gaat of om een bruiloft met 200 gasten! Wij maken het voor u mogelijk! Bovendien hebben wij, naast ons tapasrestaurant in  Hardenberg, ook een unieke indoor locatie, namelijk ons indoor strand! Dit is een unieke locatie met beachvolleybal velden, springkussen, klim palmboom, gezellige horeca en talloze mogelijkheden voor geweldige activiteiten! Ook zit hier goede geluidsapparatuur waar u gebruik van kunt maken en bovendien zijn een band of dj ook mogelijk! LET OP: de Happy Fun Beach is van november tot april gesloten. Feesten en partijen zijn dan alleen mogelijk in het restaurant.

Graag tot ziens bij het tapasrestaurant in Hardenberg van indoor strand Happy Fun Beach! Wilt u meer weten over ons tapasrestaurant? Bel naar 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com

Tapasrestaurant in Hardenberg -
Tapasrestaurant in Hardenberg -
Tapasrestaurant in Hardenberg - Kids vakantieaanbieder van het jaar award

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -