Zoover beoordelingen 8,0
Tarieven van Vakantiepark het Stoetenslagh Tarieven van Vakantiepark het Stoetenslagh Tarieven van Vakantiepark het Stoetenslagh Tarieven van Vakantiepark het Stoetenslagh Tarieven van Vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Tarieven van Vakantiepark het Stoetenslagh

Bekijk de tarieven van Vakantiepark het Stoetenslagh

De tarieven van Vakantiepark het Stoetenslagh van 2019 zijn via een PDF bestand te openen.

Brochure 2019 (PDF)

Tarieven 2020 (PDF)

Uiteraard kunnen we de tarieven van Vakantiepark het Stoetenslagh ook per post toezenden via de informatieaanvraag kunt u uw NAW gegevens mailen dan verzenden wij de prijslijst zo snel mogelijk per post.

LET OP: alleenreizende jongeren kunnen bij ons helaas niet boeken. Wij zijn een gezinscamping en dus niet voor groepen jongeren. Er moet een volwassene van minimaal 23 jaar aanwezig zijn.

Bij ons boekt u een verrassende strandvakantie in Overijssel, voor gezinnen met kinderen en tieners. Vooral in het voor en naseizoen zijn we een rustige camping omdat dan de meeste kinderen naar school gaan. En er bij ons veel rustzoekers op het park zijn die willen genieten van zon, stand en water. Dit kan bij ons zowel overdekt evenals buiten in zon als deze aanwezig is. Wel zijn onze voorzieningen het hele seizoen geopend, zowel zwembad als horeca en receptie.

Voordelige strandvakantie in Overijssel

Een vakantie hoeft niet veel te kosten. Vooral tijdens het voor- en naseizoen kunt u erg voordelig op vakantie. Ook tijdens het hoofdseizoen bieden we erg betaalbare prijzen. Bent u dus benieuwd naar de tarieven van Vakantiepark het Stoetenslagh. Bekijk ze dan snel. U kunt de Pdf openen en rustig op uw gemak bekijken. Daarnaast kunt u op onze website ook de prijzen zien en een prijsopgaaf doen. Dit is geheel vrijblijvend! U zit nog nergens aan vast.

De tarieven van Vakantiepark het Stoetenslag gezien, maar komt u er niet helemaal uit? We helpen u graag verder! Bel naar 0523 - 638 260 of stuur een mail naar info@stoetenslagh.nl

Graag tot ziens bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

 

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -