Zoover beoordelingen 8,0
Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand!
Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Voor maximaal 5 personen
  • Direct aan het strand gelegen
  • Met eigen wc en douche
  • Bedlinnen is ook inbegrepen!

Tent lodge huren aan het strand!

Wilt u een tent lodge huren met wc en douche?

U kunt een tent lodge huren voor maximaal vijf personen. Het is een verrassende luxe glamping accommodatie aan het strand van de recreatieplas.

Waarom een tent lodge huren

  • Twee slaapkamers. De ouder slaapkamer heeft een bed van 160 x 200 cm. In de overige slaapkamer staat een stapelbed met 3 slaapplaatsen van 80 x 190 cm.
  • Daarnaast een gezellige woonkamer en kleine keuken
  • Maar ook een keuken met koelkast, koffiezetapparaat en magnetron
  • Bovendien een nette badkamer en toilet
  • Doordat het terras met schaduwdoek en tuinset uitzicht bied op de recreatieplas, een unieke belevenis

De Tent lodges staan op het veld Eb en Vloed. Bijzettentjes bij de lodge zijn helaas niet toegestaan en er mogen helaas ook geen huisdieren komen.

Benieuwd naar de tarieven? Klik dan snel op de button!

Boek een tent lodge

Extra Informatie over een tent lodge huren

Afmetingen
De afmetingen van de chalet zijn: 31,5 m2. Woonkamer oppervlakte: 12,5 m2

Bedlinnen
Bij een tent lodge huren is uiteraard bedlinnen inclusief! Ook zijn er natuurlijk dekbedden, kussens en een schoonmaakpakketje aanwezig.

Borg
U dient de accommodatie netjes, veegschoon en opgeruimd achter te laten. Ons schoonmaakteam controleert na uw vertrek de accommodatie. Indien deze naar behoren is achter gelaten ontvangt u binnen 14 dagen de waarborgsom per bank retour.

Voorkeur
De tent lodges zijn niet met voorkeur te boeken! U kunt een preferentie aangeven, maar wij geven hier geen garantie voor. Uiteraard doen wij wel ons best om zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden en dat u de tent lodge huren kunt die wenst!

Inventaris tent lodge

Wilt u geen tent lodge huren maar een chalet, ook dat is mogelijk op ons park? Naast de tent lodge hebben de strandchalets ook een unieke ligging direct aan het strand.  Wij bieden een verrassende strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners. U kunt vrijblijvend de tarieven bekijken op onze site en natuurlijk kunt u ons bellen of mailen voor meer informatie: 0523-638260 of info@stoetenslagh.nl!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -