Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand!
Elke dag een strandvakantie
Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand! Tent lodge huren aan het strand!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Tent lodge huren aan het strand!

Wilt u een tent lodge huren met wc en douche?

U kunt een tent lodge huren voor maximaal vijf personen. Het is een verrassende luxe glamping accommodatie aan het strand van de recreatieplas.

Waarom een tent lodge huren

  • Twee slaapkamers. De ouder slaapkamer heeft een bed van 160 x 200 cm. In de overige slaapkamer staat een stapelbed met 3 slaapplaatsen van 80 x 190 cm.
  • Daarnaast een gezellige woonkamer en kleine keuken
  • Maar ook een keuken met koelkast, koffiezetapparaat en magnetron
  • Bovendien een nette badkamer en toilet
  • Doordat het terras met schaduwdoek en tuinset uitzicht bied op de recreatieplas, een unieke belevenis

De Tent lodges staan op het veld Eb en Vloed. Bijzettentjes bij de lodge zijn helaas niet toegestaan en er mogen helaas ook geen huisdieren komen.

Benieuwd naar de tarieven? Klik dan snel op de button!

Extra Informatie over een tent lodge huren

Afmetingen: De afmetingen van de chalet zijn: 31,5 m2. Woonkamer oppervlakte: 12,5 m2

Tent lodge huren is uiteraard bedlinnen inclusief! Ook zijn er natuurlijk dekbedden, kussens en een schoonmaakpakketje aanwezig.

Borg: U dient de accommodatie netjes, veegschoon en opgeruimd achter te laten. Ons schoonmaakteam controleert na uw vertrek de accommodatie. Indien deze naar behoren is achter gelaten ontvangt u binnen 14 dagen de waarborgsom per bank retour.

Voorkeur: De tent lodges zijn niet met voorkeur te boeken! U kunt een preferentie aangeven, maar wij geven hier geen garantie voor. Uiteraard doen wij wel ons best om zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden en dat u de tent lodge huren kunt die wenst!

Wilt u geen tent lodge huren maar een chalet, ook dat is mogelijk op ons park? Naast de tent lodge hebben de strandchalets ook een unieke ligging direct aan het strand.  Wij bieden een verrassende strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners. U kunt vrijblijvend de tarieven bekijken op onze site en natuurlijk kunt u ons bellen of mailen voor meer informatie: 0523-638260 of info@stoetenslagh.nl!