Tiener camping Tiener camping Tiener camping Tiener camping Tiener camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Nieuwe vrienden maken
  • Chillen in de Box
  • Zonnen op het strand
  • Gave activiteiten

Tiener camping

De allerleukste camping voor gezinnen met kinderen en tieners!

Zijn uw kinderen op een leeftijd beland waar ze meer zelfstandig worden? En hebben de tieners meer uitdaging nodig? En zijn zij vooral graag bij leeftijdsgenoten op een tiener camping? Dat is nou net wat wij bieden! Tijdens de vakantieperiodes (en met name in de zomer tijdens juli en augustus) zijn wij een geweldig tiener camping! Er zijn namelijk vele uitdagende en sportieve activiteiten, vele leeftijdsgenoten en iedere avond disco in de Box (tijdens de vakanties). Uw tieners zullen dus een geweldige tijd beleven en als zij genieten, geniet u toch ook?

Waarom kiest u voor onze tiener camping:

  • Er is een activiteiten programma voor de tieners met veel activiteiten!
  • De tieners hebben een eigen ruimte: de Box.
  • In het indoor strand Happy Fun Beach worden geweldige activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld beachvolleybal en super gave beachparty’s!
  • Gave activiteiten als lasergamen, kanoën en survival ontbreken niet in het programma!
  • De tieners kunnen ook heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad en de recreatieplas en glijden van de Tubby splash of de  waterglijbanen.
  • En natuurlijk veel leeftijdsgenoten ontmoeten! We hebben al vele vriendschappen voor het leven zien ontstaan op ons vakantiepark!

 Vakantie op onze tiener camping met indoor strand!

Onze tiener camping in Overijssel is geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners. Er wordt namelijk aan alle leeftijden gedacht. Er is dus ook voor de jongere kinderen een leuk programma met vele activiteiten. De allerkleinsten kunnen iedere ochtend knippen en plakken, dansen en zingen en nog veel meer en ook de kinderen t/m 10 jaar kunnen met leeftijdsgenootjes genieten van de leukste activiteiten! Bij onze tiener camping beleeft u een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.

Afspraken en toezicht op onze tiener camping:

Om een vakantie op een tiener camping in goede banen te leiden hebben we natuurlijk ook afspraken! Tot 18 jaar is de afspraak NIX. Jongeren onder de 18 jaar schenken wij geen alcohol. In de Box is ook geen alcohol verkrijgbaar. Natuurlijk kan er wel een drankje gehaald worden in de Box want hier staat een frisdrank automaat! Let op: hier kun je alleen met de pinpas contactloos betalen. Zijn uw tieners boven de 18 en willen zij wel graag een alcoholisch drankje? Dan kunnen zij deze in het restaurant of in de Happy Fun Beach bestellen en nuttigen (bij aantonen dat zij 18 plus zijn). Alcoholische dranken mogen niet meegenomen worden naar de Box!

Mooi dat onze tieners (14 en 16) binnen een uur contact hadden met veel leeftijdsgenoten. - Familie uit Oudehaske -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE