Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Tiener camping Tiener camping Tiener camping Tiener camping Tiener camping
Elke dag een strandvakantie
Tiener camping Tiener camping Tiener camping Tiener camping Tiener camping
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Tiener camping

Vakantie voor u en uw tieners op tiener camping!

Zijn uw kinderen op een leeftijd beland waar ze meer zelfstandig worden. En de tieners meer uitdaging nodig zijn en vooral graag bij leeftijdsgenoten zijn op een tiener camping? Dat is nou net wat wij bieden! Tijdens de vakantieperiodes (en met name in juli en augustus) zijn wij een geweldig tiener camping! Er zijn vele uitdagende en sportieve activiteiten, vele leeftijdsgenoten en iedere avond disco in de Box (tijdens de vakanties). Uw tieners zullen een geweldige tijd beleven en als zij genieten, geniet u toch ook?

Waarom kiest u voor onze tiener camping:

  • Er een activiteiten programma is voor de tieners met veel activiteiten!
  • De tieners hebben een eigen ruimte: de Box.
  • In het indoor strand Happy Fun Beach worden geweldige activiteiten georganiseerd als beachvolleybal en super gave beachparty’s!
  • Gave activiteiten als lasergamen, kanoën en survival ontbreken niet in het programma!
  • De tieners kunnen heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad en de recreatieplas en glijden van de Tubby splash of de  waterglijbanen.
  • En natuurlijk veel leeftijdsgenoten ontmoeten! We hebben al vele vriendschappen voor het leven zien ontstaan op ons vakantiepark!

 Vakantie op onze tiener camping met indoor strand!

Onze tiener camping in Overijssel is geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners. Er wordt aan alle leeftijden gedacht. Er is dus ook voor de jongere kinderen een leuk programma met vele activiteiten. De allerkleinsten kunnen iedere ochtend knippen en plakken, dansen en zingen en nog veel meer en ook de kinderen t/m 10 jaar kunnen met leeftijdsgenootjes genieten van de leukste activiteiten! Bij tiener camping beleeft u een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.

Afspraken en toezicht op onze tiener camping:

Om een vakantie op een tiener camping in goede banen te leiden hebben we natuurlijk ook afspraken! Tot 18 jaar is de afspraak NIX. Onder de 18 jaar wordt dus geen alcohol geschonken. Ook wordt er in de Box geen alcohol geschonken. Natuurlijk kan er wel een drankje gehaald worden in de Box want hier staat een frisdrank automaat! Let op: hier kan alleen met de pinpas contactloos betaald worden. Zijn uw tieners boven de 18 en willen zij wel graag een alcoholisch drankje? Dan kunnen zij deze in het restaurant of in de Happy Fun Beach bestellen en nuttigen (bij aantonen dat zij 18 plus zijn). Alcoholische dranken mogen niet meegenomen worden naar de Box!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Mooi dat onze tieners (14 en 16) binnen een uur contact hadden met veel leeftijdsgenoten. - Familie uit Oudehaske -