Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Camping met oudere kinderen Camping met oudere kinderen Camping met oudere kinderen Camping met oudere kinderen Camping met oudere kinderen
Elke dag een strandvakantie
Camping met oudere kinderen Camping met oudere kinderen Camping met oudere kinderen Camping met oudere kinderen Camping met oudere kinderen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Camping met oudere kinderen

Heeft u tieners en bent u op zoek naar een camping met oudere kinderen?

Vindt u het lastig om de juiste camping met oudere kinderen te vinden voor u en uw gezin? Kijk eens rond op onze website aangezien wij dit precies is wat wij u bieden! Vakantiepark het Stoetenslagh is een super leuke camping voor gezinnen met kinderen en tieners! Er is voor iedere leeftijd veel te beleven!

Waarom is onze camping met oudere kinderen het allerleukst:

  • Indoor strand met beachvolleybal,  klim palmboom en springkussen en gezellige horeca
  • Daarnaast geweldige activiteiten voor alle leeftijden (tijdens de schoolvakanties). Vooral voor de tieners is er een geweldig programma met sport, outdoor, survival, spellen en nog veel meer!
  • Maar ook uniek overdekt zwembad met kiezelstrand
  • Bowlen en overdekt boogschieten
  • Recreatieplas van 5 hectare groot met waterglijbanen en Tubby Splash
  • Tijdens de schoolvakanties iedere avond disco in de Box. Geweldig voor de tieners!
  •  En als laatste, in juli en augustus ligt er een uitdagend aquapark op de recreatieplas!

Boek gelijk uw vakantie!

Wij bieden u een unieke vakantie op onze camping met oudere kinderen!

U vraagt zich misschien af wat er zo uniek is aan onze camping met oudere kinderen. Wij zijn de enige in de regio die zich richt op gezinnen met tieners! Daarbij komt ook nog dat wij een verrassende strandvakantie in Overijssel bieden!

Boek een mooie en ruime kampeerplaats, huur een moderne chalet of kies voor een unieke kampeervakantie in een luxe kampeertent. Op een camping met oudere kinderen zullen uw tieners genieten van een onvergetelijke vakantie. Er zijn vele leeftijdsgenoten waardoor zij vele nieuwe vrienden zullen ontmoeten! Onze camping met oudere kinderen is leuk voor iedereen. Aan iedereen wordt gedacht. Zo is er animatie voor alle leeftijden. Doe mee met de leuke activiteiten op onze camping voor oudere kinderen. Camping met oudere kinderen: Vakantiepark het Stoetenslagh is een park voor gezinnen met kinderen en tieners. Bovendien hoeft niemand zich te vervelen op onze camping voor oudere kinderen.