Gezinscamping voor tieners Gezinscamping voor tieners Gezinscamping voor tieners Gezinscamping voor tieners Gezinscamping voor tieners
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel te doen op het park
  • Voor iedereen activiteiten
  • Activiteiten op de recreatieplas
  • Veel leeftijdgenoten

Gezinscamping voor tieners

Bent u op zoek naar een leuke gezinscamping voor tieners?

U bent bij ons aan het juiste adres. U kunt heerlijk op vakantie met het hele gezin, dus ook met tieners en kleine kinderen! Op vakantiepark Capfun het Stoetenslagh zullen u en uw kinderen een heerlijke vakantie beleven. Er worden veel activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Lees verder wanneer u wilt weten wat wij u kunnen bieden op onze mooie gezinscamping voor tieners.

Onder andere kunt u het volgende doen op onze gezinscamping voor tieners:

  • Spannende activiteiten voor jong en oud zoals survival, boogschieten, vlotten bouwen, kano varen, lasergamen en nog veel meer!
  • Ontspannen aan de recreatieplas, het overdekte zwembad of het nieuwe, unieke indoor strand.
  • In de avond samen genieten van DJ’s, talentenjachten, bingo’s, spelavonden, ga zo maar door!

Wij vinden het belangrijk om de tieners op onze gezinscamping een geweldige tijd te bezorgen. Speciaal voor de tieners hebben wij dan ook een eigen ruimte: de Box, ook is deze alleen in de schoolvakanties geopend. Hier kunnen zij leeftijdsgenoten ontmoeten, samen poolen, darten en gezellig samen zijn op onze gezinscamping. In de avond is de Box een gezellige discotheek waar de tieners tot middernacht kunnen dansen. Iedere avond zijn er toezichthouders aanwezig. Bovendien is er een leuk tienerprogramma met vele sportactiviteiten.

Geniet van een heerlijke vakantie op een gezinscamping voor tieners!

Heeft u ook kleine kinderen? Ook voor kleine kinderen bieden wij een leuk programma met veel activiteiten en vermaak. Iedere dag kunnen zij op onze gezinscamping voor tieners gezellig knutselen, dansen, zingen, spelletjes doen en nog veel meer. Op onze gezinscamping is er ook voor de kleine kinderen een leuk animatieprogramma.

U beleeft bij onze gezinscamping een verrassende strandvakantie in Overijssel. Wij hebben namelijk ook een grote recreatieplas waar u heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Genoeg redenen dus om voor onze gezinscamping voor tieners te kiezen!

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met ons! Bel naar 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE