Tienercamping in Nederland met verrassende strandvakantie! Tienercamping in Nederland met verrassende strandvakantie! Tienercamping in Nederland met verrassende strandvakantie! Tienercamping in Nederland met verrassende strandvakantie! Tienercamping in Nederland met verrassende strandvakantie!
Boeken

Reserveren

t/m
 • Veel activiteiten
 • Veel leeftijdgenoten
 • Ontmoetingsplek “de BOX”
 • Met een Aquapark

Tienercamping in Nederland met verrassende strandvakantie!

Een onvergetelijke vakantie op onze tienercamping in Nederland

Kom naar onze tienercamping in Nederland voor een heerlijke vakantie met veel entertainment en vermaak. Niemand zal zich vervelen bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! De camping is gelegen rondom een 5 ha grote recreatieplas, de trekker van het park!

Onze tienercamping heeft de volgende geweldige voorzieningen:

 • Ten eerste een 5 ha grote recreatieplas met waterglijbanen, Tubby Splash en wit zandstrand!
 • Maar ook een uniek indoor strandHappy Fun Beach‘ met beachvolleybal, palmboom klimmen en gezellige horeca
 • Daarnaast is er in juli en augustus een aquapark op de recreatieplas
 • Tevens zijn er in het restaurant bowlingbanen en boogschietbanen
 • Ook een overdekt zwembad met uniek strandthema en kiezelstrand!
 • Jongerencafé de Box met disco tijdens de schoolvakanties
 • Een super leuk en divers activiteiten programma voor tieners tijdens de schoolvakanties

Er zijn ook vele uitdagende activiteiten op onze tienercamping!

Ook bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh kunt u genieten van de vele activiteiten die het park te bieden heeft. Wij hebben namelijk sport- en spelactiviteiten, maar ook gezellige karaoke avonden, bingo, talentenjachten, DJ’s en nog veel meer. Op onze tienercamping in Nederland kan een geweldig activiteitenprogramma voor tieners natuurlijk niet ontbreken. Er zijn vele activiteiten speciaal voor tieners: Expeditie Robinson, Palmboom klimmen of lasergamen en nog veel meer!

Wij zijn door de ANWB genomineerd als Tienercamping Nederland!

Daarnaast bieden we geweldige activiteiten en wij hebben ook vele andere voorzieningen! U kunt op onze tienercamping  in Nederland ook heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad met strandthema. Of kom een dagje zwemmen in onze 5 hectare grote recreatieplas met zandstrand. Hier kunt u natuurlijk ook heerlijk zonnen en op het strand liggen. Wilt u een gezellig avondje met het hele gezin op onze tienercamping in Nederland? Dan is een avondje bowlen op onze volautomatische glow in the dark bowlingbanen zeker een aanrader! Of kom gezellig een avondje boogschieten op onze overdekte handboogschietbanen. Om uw avond compleet te maken kunt u ook lekker eten in ons mooie tapasrestaurant met vele heerlijke gerechten.

Wilt u meer weten over vakantiepark Capfun het Stoetenslagh? Neem gerust contact op met ons via 0523 - 638 260 en vraag naar onze tienercamping in Nederland.

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE