Tienercamping in Overijssel Tienercamping in Overijssel Tienercamping in Overijssel Tienercamping in Overijssel Tienercamping in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Activiteiten voor tieners
  • Vijfsterren gezinscamping
  • Gratis Wifi
  • Strandvakantie

Tienercamping in Overijssel

Capfun het Stoetenslagh: geweldige tienercamping in Overijssel

Een vakantie bij onze tienercamping in Overijssel is geweldig voor het hele gezin! Maar liefst 92% van de gasten die bij ons zijn geweest beveelt ons aan! Bovendien is ons vakantiepark door de ANWB genomineerd voor de titel “Mooiste camping voor gezinnen met tieners”! Hier zijn wij natuurlijk trots op! Wij bieden op onze tienercamping in Overijssel een geschikte vakantie voor iedereen! Ook is er voor ieder budget een passende vakantie te boeken. We helpen u graag bij uw zoektocht naar een leuke vakantie voor u en uw gezin!

Speciaal voor u hebben we de voordelen van ons vakantiepark op een rijtje gezet:

  • Vele overdekte voorzieningen: een indoor strand (de Happy Fun Beach), 2 bowlingbanen, overdekte handboogschietbanen en een overdekt zwembad met strandthema. Weer of geen weer altijd een strandvakantie bij onze tienercamping Overijssel.
  • Recreatieplas van 5 hectare groot met zandstrand rondom en 5 waterglijbanen, een Tubby Splash en in de maanden juli en augustus ook nog een aquapark.
  • Activiteiten programma voor alle leeftijden (tijdens de schoolvakanties)! Speciaal voor tieners is er ook een uitgebreid programma!
  • Heerlijk eten in ons restaurant.

Geniet op onze vijf sterren tienercamping!

Tieners kunnen vele leeftijdsgenoten ontmoeten in ‘de Box’ . Dit is een aparte ruimte voor tieners. Zo hebben zij dus een eigen plekje! Overdag kunnen de tieners in ‘de Box’ poolen, darten en leeftijdsgenoten ontmoeten. In de avond wordt ‘de Box’ op onze tienercamping in Overijssel een discotheek waar de tieners tot middernacht kunnen dansen. Ook ontbreken sport- en spelactiviteiten niet. Vele leuke activiteiten worden georganiseerd op onze tienercamping in Overijssel. Onze Funbrigade staat iedere dag klaar om de tieners om een geweldige vakantie te bezorgen.

Doe mee met volleybal, voetbal en de vele andere leuke activiteiten! Ook zijn er verschillende dorpen dicht in de buurt waar u gezellig kunt winkelen.

Graag heten wij u en uw tieners welkom bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh, de leukste tienercamping in Overijssel! Wanneer u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met ons: 0523 - 638 260 of stoetenslagh@capfun.com.

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE