Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Strandvakantie op de enige echte Tienercamping Nederland! Strandvakantie op de enige echte Tienercamping Nederland! Strandvakantie op de enige echte Tienercamping Nederland! Strandvakantie op de enige echte Tienercamping Nederland! Strandvakantie op de enige echte Tienercamping Nederland!
Elke dag een strandvakantie
Strandvakantie op de enige echte Tienercamping Nederland! Strandvakantie op de enige echte Tienercamping Nederland! Strandvakantie op de enige echte Tienercamping Nederland! Strandvakantie op de enige echte Tienercamping Nederland! Strandvakantie op de enige echte Tienercamping Nederland!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Strandvakantie op de enige echte Tienercamping Nederland!

Waarom u een vakantie moet boeken op Tienercamping Nederland

Wilt u een onvergetelijke vakantie beleven met uw gezin met tieners? Kom dan naar onze Tienercamping Nederland voor een heerlijke vakantie met veel entertainment en vermaak. Niemand zal zich vervelen bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Onze tienercamping in Nederland heeft de volgende geweldige voorzieningen:

  • Indoor strand ‘Happy Fun Beach’ met beachvolleybal, palmboom klimmen en gezellige horeca
  • Recreatieplas van 5 hectare groot met waterglijbanen, Tubby Splash en wit zandstrand!
  • In juli en augustus is er een aquapark op de recreatieplas
  • Bowlingbanen en boogschietbanen
  • Overdekt zwembad met uniek strandthema en kiezelstrand!
  • Jongerencafé de Box met disco tijdens de schoolvakanties
  • Een super leuk en divers activiteiten programma voor tieners tijdens de schoolvakanties

Er zijn ook vele uitdagende activiteiten op onze Tienercamping Nederland!

Ook bij Vakantiepark het Stoetenslagh kunt u genieten van de vele activiteiten die het park te bieden heeft. Wij hebben namelijk sport- en spelactiviteiten, maar ook gezellige karaoke avonden, bingo, talentenjachten, DJ’s en nog veel meer. Op onze Tienercamping Nederland kan een geweldig activiteitenprogramma voor tieners natuurlijk niet ontbreken. Er zijn vele activiteiten speciaal voor tieners: Expeditie Robinson, Palmboom klimmen of lasergamen en nog veel meer!

Wij zijn door de ANWB genomineerd als Tienercamping Nederland in 2015!

Daarnaast bieden we geweldige activiteiten en wij hebben ook vele andere voorzieningen! U kunt op onze Tienercamping Nederland ook heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad met strandthema. Of kom een dagje zwemmen in onze 5 hectare grote recreatieplas met zandstrand. Hier kunt u natuurlijk ook heerlijk zonnen en op het strand liggen. Wilt u een gezellig avondje met het hele gezin op onze tienercamping Nederland? Dan is een avondje bowlen op onze volautomatische glow in the dark bowlingbanen zeker een aanrader! Of kom gezellig een avondje boogschieten op onze overdekte handboogschietbanen. Om uw avond compleet te maken kunt u ook lekker eten in ons mooie tapasrestaurant met vele heerlijke gerechten.

Wilt u meer weten over Vakantiepark het Stoetenslagh? Neem gerust contact op met ons via 0523 - 638 260 en vraag naar onze tienercamping Nederland.