Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Tienercamping Nederland

Boek onze tienercamping Nederland

Wilt u een onvergetelijke vakantie beleven met uw gezin met tieners? Kom dan naar onze tienercamping Nederland voor een heerlijke vakantie met veel entertainment en vermaak. Niemand zal zich vervelen bij vakantiepark het Stoetenslagh!

Onze tienercamping in Nederland heeft de volgende geweldige voorzieningen:

  • Indoor strand ‘Happy Fun Beach’ met beachvolleybal, klimboom en gezellige horeca
  • Recreatieplas van 5 hectare groot met waterglijbanen, Tubby Splash en wit zandstrand!
  • In juli en augustus is er een aquapark op de recreatieplas
  • Bowlingbanen en boogschietbanen
  • Overdekt zwembad met uniek strandthema
  • Tiener ruimte: de Box met disco tijdens de schoolvakanties
  • Een super leuk activiteiten programma voor tieners tijdens de schoolvakanties

Geweldige uitdagende activiteiten op onze tienercamping Nederland!

Ook bij vakantiepark het Stoetenslagh kunt u genieten van de vele activiteiten als Daarom bieden wij sport- en spelactiviteiten, spelavonden. Maar ook zijn er gezellige karaoke avonden, bingo, talentenjachten, dj en nog veel meer. Op onze tienercamping Nederland kan een geweldig activiteitenprogramma voor tieners natuurlijk niet ontbreken. Er zijn vele activiteiten speciaal voor tieners: Expeditie Robinson, Palmboom klimmen of lasergame en nog veel meer!

Wij zijn door de ANWB genomineerd als Tienercamping Nederland in 2015!

Daarnaast bieden we geweldige activiteiten hebben wij ook vele andere voorzieningen! U kunt op onze tienercamping Nederland ook heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad met strandthema. Of kom natuurlijk zwemmen in onze 5 hectare grote recreatieplas met zandstrand. Hier kunt u natuurlijk ook heerlijk zonnen en op het strand liggen. Wilt u een gezellig avondje met het hele gezin op onze tienercamping Nederland? Dan is een avondje bowlen op onze volautomatische glow in the dark bowlingbanen zeker een aanrader! Of kom gezellig een avondje boogschieten op onze overdekte handboogschietbanen. Om uw avond compleet te maken komt u ook lekker eten in ons mooie tapasrestaurant met vele heerlijke gerechten.

Wilt u meer weten over Vakantiepark het Stoetenslagh? Neem gerust contact op met ons en vraag naar onze tienercamping Nederland.