Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
THE BOX, de tienerplek van Vakantiepark het Stoetenslagh! THE BOX, de tienerplek van Vakantiepark het Stoetenslagh! THE BOX, de tienerplek van Vakantiepark het Stoetenslagh! THE BOX, de tienerplek van Vakantiepark het Stoetenslagh! THE BOX, de tienerplek van Vakantiepark het Stoetenslagh!
Elke dag een strandvakantie
THE BOX, de tienerplek van Vakantiepark het Stoetenslagh! THE BOX, de tienerplek van Vakantiepark het Stoetenslagh! THE BOX, de tienerplek van Vakantiepark het Stoetenslagh! THE BOX, de tienerplek van Vakantiepark het Stoetenslagh! THE BOX, de tienerplek van Vakantiepark het Stoetenslagh!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

THE BOX, de tienerplek van Vakantiepark het Stoetenslagh!

Wist u wel dat Vakantiepark het Stoetenslagh zich ook richt op tieners?

Zo kunt u heerlijk vakantie vieren terwijl uw kinderen nieuwe vriendschappen opdoen op ons park! Overdag is er voldoende animatie, ook voor tieners, en ’s avonds kunnen ze prima vermaken bij onze tienerplek: The Box!

The Box, de ruimte voor tieners!

Op vakantie zijn tieners toch vooral bezig met nieuwe vriendschappen sluiten, zodat ze de rest van de vakantie samen kunnen ‘chillen’. Dit is een fenomeen die wij al verschillende jaren zien gebeuren, vrolijke ontmoetingen leiden tot unieke vriendschappen! In de avond komen de tieners samen bij onze tienerplek; The Box! Hieronder alle voordelen van The Box:

  • Loungebanken waar ‘gechillt’ kan worden
  • Muziek met videoclips op een beamer!
  • ’s avonds: DISCO!
  • Frisdrankenautomaat met verschillende soorten drankjes
  • Dartborden
  • En.. Een ruimte vol leeftijdsgenoten!

Maar ook bij ons geldt.. NIX18

Ook wij als Vakantiepark hebben ons houden aan het alcoholbeleid van Nederland, wat betekent geen alcohol onder de 18 jaar. Dit is dus ook de reden dat wij bij onze tienerplek geen alcohol schenken aan personen onder de 18 jaar. Om hier op toe te zien lopen er toezichthouders rond op ons vakantiepark. En in de late uurtjes zijn zij veel aanwezig bij the Box. We willen dat het voor iedereen leuk en veilig blijft. Daarom zullen de toezichthouders optreden waar nodig. Daarnaast houden zij er toezicht op dat de tieners, na het sluiten van the Box rustig terug gaan naar hun eigen kampeerplek of accommodatie.

De tieners beleven een geweldige en onvergetelijke vakantie op ons vakantiepark. We zien ieder jaar grote groepen met vrienden ontstaan die bij iedere aankomst weer uitgebreid wordt.

Wanneer uw tieners genieten, geniet u toch ook? 🙂

Meer informatie over The Box of Vakantiepark het Stoetenslagh? Neem dan contact met ons op via 0523 - 638 260 of via info@stoetenslagh.nl

 

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -