ANWB beste camping in Overijssel ANWB beste camping in Overijssel ANWB beste camping in Overijssel ANWB beste camping in Overijssel ANWB beste camping in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Unieke strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Overdekt indoorstrand
  • Activiteiten voor alle leeftijden

ANWB beste camping in Overijssel

ANWB beste camping in Overijssel voor gezinnen met kinderen en tieners!

Boek bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh: de ANWB beste camping in Overijssel! Een verrassende strandvakantie in Overijssel voor gezinnen met kinderen en tieners. Wij zijn erg trots dat ons vakantiepark de titel van ANWB beste camping mag dragen!

ANWB beste camping in Overijssel wordt je natuurlijk niet zomaar. Ieder jaar wordt ons vakantiepark gecontroleerd op sanitair, terrein, shop en horeca, zwemmen en recreatie. Er wordt hierbij gelet op zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de voorzieningen. Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh voldoet aan alle eisen en behoort tot de ANWB beste camping in Overijssel! Natuurlijk zijn de accommodaties op onze camping fantastisch! De chalets en stacaravans zijn prachtig, ruim en modern. Natuurlijk kunt u op ons vakantiepark ook geweldig kamperen! De kampeervelden zijn ruim, groot en hebben vele speeltoestellen voor de kinderen.

De voordelen op een rij van de ANWB beste camping in Overijssel

  • Ten eerste natuurlijk een strandvakantie in Overijssel
  • Door middel van een uniek overdekt zwembad, met strandthema
  • Maar ook een uniek overdekt indoor strand
  • Tenslotte natuurlijk geschikt voor kinderen en tieners

Onze camping heeft ook een prachtige recreatieplas. Op ons vakantiepark beleeft u een verrassende strandvakantie in Overijssel! Kom dus heerlijk genieten op het strand van de recreatieplas of glij van de glijbanen het water in! Om het strandgevoel op onze ANWB camping te versterken vindt u het strandthema ook weer terug in ons tropische overdekte zwembad. Rondom het bad ligt zand in plaats van tegels! Hierdoor ervaart u een echte strandvakantie!

Uit eten op de ANWB beste camping in Overijssel

Om uw vakantie op onze ANWB beste camping nog leuker te maken kunt u ook gezellig een avondje bowlen of boogschieten. Wij hebben twee bowling- en twee boogschietbanen! Om uw vakantie op onze ANWB beste camping compleet te maken bieden wij ook heerlijk eten in ons prachtige restaurant! Voor een patatje of ijsje kunt u terecht bij de snackbar en ijsbar! Ook voor de noodzakelijke boodschappen kunt u terecht in onze winkelcorner!

Bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh komt u niets tekort! Wij heten u graag welkom op onze mooie camping!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE