Beste camping in het Vechtdal Beste camping in het Vechtdal Beste camping in het Vechtdal Beste camping in het Vechtdal Beste camping in het Vechtdal
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Beste camping in het Vechtdal

Een onvergetelijke vakantie op de beste camping in het Vechtdal!

Bent u op zoek naar een vakantiepark waar u met uw gezin kunt genieten van een onvergetelijke vakantie? Kies dan voor een strandvakantie in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Een unieke vakantie die u niet snel zult vergeten. Bovendien zijn wij de beste camping in het Vechtdal. Wij hebben namelijk het predikaat van ANWB Top camping met een classificatie van 5 sterren! Gegarandeerd een goede vakantie dus!

Beleef een strandvakantie op de beste camping in het Vechtdal

Een strandvakantie bij Capfun het Stoetenslagh houdt in:

  • Heerlijk zwemmen in onze grote recreatieplas met waterglijbanen
  • Genieten op het strand
  • Een duik nemen in het overdekte zwembad, ook geheel in strandthema
  • Meedoen met de leuke activiteiten in ons indoor strand
  • Kom palmboom klimmen of beachvolleyballen
  • Heerlijk eten in ons gezellige restaurant

Kortom, een geweldige vakantie op onze beste camping in het Vechtdal! Er zijn goede voorzieningen en ook bij slecht weer wordt het fantastisch. Dit dankzij de vele overdekte voorzieningen! Elke dag een strandvakantie bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

Leuke activiteiten op onze beste camping in het Vechtdal

Onze Funbrigade staat tijdens de weekenden en vakanties iedere dag voor jullie klaar. In de ochtend kunnen de kleintjes terecht bij de Kidsclub terwijl de oudere kinderen met uitdagende en sportieve activiteiten of spellen mee kunnen doen. De hele dag door is er een leuk programma op onze beste camping in het Vechtdal. Ook in de avond!

Kom kamperen of huur een accommodatie!

Wat u budget ook is. Er is altijd een geschikte vakantie te vinden. Onze kampeerplaatsen zijn ruim en voorzien 10 Ampere stroom, watertappunt, vuilwaterafvoer en gratis wifi. Liever een accommodatie? Wat dacht u van een chalet? U kunt kiezen uit verschillende type chalets: basic, comfort, de luxe en voor iets unieks kiest u voor de strandchalet. Luxe kamperen? Dat kan in onze luxe kampeertenten.

Bekijk alle accommodaties op een rijtje. 

Wilt u meer weten over onze beste camping in het Vechtdal? Of wilt u boeken? Bel naar 0523 - 638 260 of stuur ons een mail: stoetenslagh@capfun.com.

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE