Beste camping van Nederland Beste camping van Nederland Beste camping van Nederland Beste camping van Nederland Beste camping van Nederland
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Beste camping van Nederland

De beste camping in Overijssel: Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

De beste camping in Overijssel is vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Natuurlijk zijn er vele goede campings in Overijssel maar vakantiepark Capfun het Stoetenslagh behoort absoluut tot de top! Ons vakantiepark is namelijk een vijfsterren  ANWB top camping in Nederland. Een predikaat waar we natuurlijk erg trots op zijn!

Een beste camping in Overijssel houdt in dat wij vele goede faciliteiten en voorzieningen bieden. De toiletgebouwen zijn schoon, het park is goed onderhouden en er is veel te doen op de camping. U kunt bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in ons overdekte zwembad of in onze 5 ha. grote recreatieplas! Wij zijn een groot vakantiepark in Nederland met zwembad en recreatieplas! Ook kunt u gezellig een potje beachvolleyballen in het prachtige indoor strand: Happy Fun Beach!  U kunt natuurlijk ook heerlijk zonnen op het strand.

Leuke activiteiten op onze beste camping in Overijssel

Onze Funbrigade staat dagelijks voor jullie klaar. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan activiteiten als:

  • Kidsclub met knippen, plakken, dansen en zingen met Joepie de Kikker
  • Vele outdoor activiteiten zoals: Expeditie Robinson, vlotten bouwen, kayak polo en nog veel meer!
  • Sportieve activiteiten als: shoot out, palmboom klimmen, beach knotshockey, voetbal toernooien etc.
  • Avondprogramma met karaoke, bingo, spelavonden, beach party’s en ook optredens

U leest het al! Er is veel te doen op onze beste camping in Overijssel! Niemand hoeft zich te vervelen wanneer u komt kamperen in Overijssel.

Ook voor een dagje uit zit u bij ons op de juiste plek, de camping en Slagharen liggen namelijk erg dicht bij elkaar!

Bent u op zoek naar de beste camping Overijssel?

Op de beste camping in Overijssel hoort natuurlijk ook een bijzonder restaurant. Kom heerlijk eten in ons prachtige restaurant. Laat u verrassen door de heerlijke gerechten.. Daarnaast kunt u ook in onze Happy Fun Beach terecht voor heerlijke pizza’s, tosti’s en panini’s! Een lekker ijsje? Deze kunt u halen in onze IJscorner! Waar wacht u nog op? Kom kamperen in Overijssel!

Ontdek waarom vakantiepark Capfun het Stoetenslagh de beste camping in Overijssel is en boek een plaats op onze camping voor uw gehele gezin. Bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh ben je verzekerd van een verrassende vakantie binnen Nederland. Hierbij zorgen wij ervoor dat u er echt even tussen uit bent. Wij bieden een verrassende strandvakantie in Overijssel voor gezinnen met kinderen en tieners.

Meer weten? Bel 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Graag tot ziens!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE