Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Beste camping Overijssel Beste camping Overijssel Beste camping Overijssel Beste camping Overijssel Beste camping Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Beste camping Overijssel Beste camping Overijssel Beste camping Overijssel Beste camping Overijssel Beste camping Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Beste camping Overijssel

Beste camping Overijssel: Vakantiepark het Stoetenslagh!

De beste camping Overijssel is Vakantiepark het Stoetenslagh! Natuurlijk zijn er vele goede camping Overijssel maar Vakantiepark het Stoetenslagh behoort absoluut tot de top! Als beste camping bieden wij vele mooie en ruime accommodaties en kampeerplaatsen aan.

Een beste camping Overijssel houdt in dat wij vele goede faciliteiten en voorzieningen bieden. De toiletgebouwen zijn schoon, het park is goed onderhouden en er is veel te doen op de camping. U kunt bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in ons overdekte zwembad of in onze 5 ha. grote recreatieplas! Ook kunt u gezellig een potje beachvolleyballen in het prachtige indoor strand: Happy Fun Beach!  U kunt natuurlijk ook heerlijk zonnen op het strand.

Maar niemand wordt vergeten op de beste camping Overijssel want voor jong en oud worden er leuke activiteiten georganiseerd! Kom ook genieten van de leuke sport- en spelactiviteiten op onze camping. Of doe mee aan onze talentenjachten, karaoke, spelavonden en nog veel meer! Ook kinderen en tieners worden niet vergeten op de beste camping Overijssel!

Bent u op zoek naar de beste camping Overijssel?

Op de beste camping in Overijssel hoort natuurlijk ook een bijzonder restaurant. Kom heerlijk eten in ons prachtige tapas restaurant. Laat u verrassen door de heerlijke tapas gerechten of kies van de plateservice op de beste camping in Overijssel. Ook de kinderen worden niet vergeten in het restaurant. De beste camping Overijssel heeft voor iedereen wat lekkers in ons restaurant!

Ontdek waarom Vakantiepark het Stoetenslagh de beste camping in Overijssel is en boek een plaats op onze camping voor uw gehele gezin. Bij Vakantiepark het Stoetenslagh ben je verzekerd van een verrassende vakantie waarbij wij ervoor zorgen dat u er even helemaal tussen uit bent. Wij bieden een verrassende strandvakantie in Overijssel voor gezinnen met kinderen en tieners.

Kortom boek hier uw vakantie!