Zoover beoordelingen 8,0
Comfortcamping Overijssel Comfortcamping Overijssel Comfortcamping Overijssel Comfortcamping Overijssel Comfortcamping Overijssel
Comfortcamping Overijssel Comfortcamping Overijssel Comfortcamping Overijssel Comfortcamping Overijssel Comfortcamping Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Op en top comfort
  • Heerlijk genieten
  • Veel voorzieningen
  • Strandvakantie

Comfortcamping Overijssel

Boek uw vakantie bij onze comfortcamping Overijssel!

Vakantiepark het Stoetenslagh is een prachtige comfortcamping Overijssel. Bekijk ons uitgebreide aanbod en u zult versteld staan! Nergens zult u een comfortcamping vinden met tapasrestaurant en bowlingbanen!

Onze  comfortcamping in Overijssel is groot en ruim en geschikt voor gezinnen met kinderen tot 17 jaar. Voor iedereen is er een leuk programma op onze comfortcamping. Wij bieden u een verrassende strandvakantie op onze comfortcamping. Wij hebben een grote recreatieplas met maar liefst twee waterglijbanen en een Tubby Splash! U kunt met uw hele gezin genieten aan het water en op het strand! Om uw vakantie op onze comfortcamping in Overijssel nog leuker te maken komt u natuurlijk ook gezellig een drankje drinken op ons ruime terras aan het water of in het gezellige indoor strand!

Wilt u een avondje bowlen op onze comfortcamping in Overijssel.

Wij beschikken ook over twee mooie glow in the dark bowlingbanen. Ook kunt u bij ons boogschieten! Daardoor is een avondje gezelligheid gegarandeerd!

U kunt heerlijk eten in ons tapasrestaurant op onze comfortcamping. U kunt genieten van vele heerlijke tapas gerechten. Laat u verrassen door de gevarieerde tapaskaart. Houdt u niet van tapas?  U kunt er ook voor kiezen om een heerlijk menu te kiezen van onze plateservice! Met ons uitgebreide animatie programma zal niemand zich vervelen. Uw kinderen kunnen samen met het animatie team leuke sport- en spelactiviteiten doen! Ook in de avond kunt u genieten van de spectaculaire shows!

Op onze comfortcamping Overijssel kunt u genieten van een heerlijke en comfortabele vakantie.

Mede omdat alle voorzieningen aanwezig zijn om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Ook zijn er veel activiteiten voor de kinderen zodat zij ook een geweldige tijd beleven op onze comfortcamping Overijssel.  Wilt u een geweldige vakantie beleven? Boek dan uw vakantie bij onze comfortcamping Overijssel. U zult genieten van de geweldige vijf sterren voorzieningen en vele activiteiten die u worden aangeboden. Niemand zal zich vervelen bij onze comfortcamping Overijssel.

Boek daarom een comfortabele vakantie op onze comfortcamping Overijssel. U kunt genieten van een geweldige kampeervakantie of boek een van onze prachtige chalets, stacaravans of strandchalets. Comfortcamping Overijssel het Stoetenslagh biedt iedereen een passende vakantie.

Boek uw vakantie bij Vakantiepark het Stoetenslagh: de mooiste comfortcamping Overijssel!

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -