Comfortcamping Overijssel Comfortcamping Overijssel Comfortcamping Overijssel Comfortcamping Overijssel Comfortcamping Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Op en top comfort
  • Heerlijk genieten
  • Veel voorzieningen
  • Strandvakantie

Comfortcamping Overijssel

Boek uw vakantie bij onze comfortcamping Overijssel!

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is een prachtige comfortcamping Overijssel. Bekijk ons uitgebreide aanbod en u zult versteld staan! Nergens zult u een comfortcamping vinden met tapasrestaurant en bowlingbanen!

Onze camping is groot en ruim en geschikt voor gezinnen met kinderen tot 17 jaar. Omdat er voor iedereen een leuk programma is op onze comfortcamping. Wij bieden u een verrassende strandvakantie op onze camping. Ook hebben wij een grote recreatieplas met maar liefst twee waterglijbanen en een Tubby Splash! U kunt met uw hele gezin genieten aan het water en op het strand! Maar om uw vakantie op onze comfortcamping nog leuker te maken, komt u natuurlijk ook gezellig een drankje drinken op ons ruime terras aan het water. Of kom naar het gezellige indoor strand!

Wilt u een avondje bowlen op onze camping

Wij beschikken ook over twee mooie glow in the dark bowlingbanen. Ook kunt u bij ons boogschieten! Daardoor is een avondje gezelligheid gegarandeerd!

U kunt heerlijk eten in ons tapasrestaurant op onze camping. U kunt genieten van vele heerlijke tapas gerechten. Laat u verrassen door de gevarieerde tapaskaart. Houdt u niet van tapas?  U kunt er ook voor kiezen om een heerlijk menu te kiezen van onze plateservice! Met ons uitgebreide animatie programma zal niemand zich vervelen. Uw kinderen kunnen samen met het animatie team leuke sport- en spelactiviteiten doen! Ook in de avond kunt u genieten van de spectaculaire shows!

Op onze comfortcamping kunt u genieten van een heerlijke en comfortabele vakantie

Mede omdat alle voorzieningen aanwezig zijn om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Ook zijn er veel activiteiten voor de kinderen zodat zij ook een geweldige tijd beleven op onze comfortcamping Overijssel.  Wilt u een geweldige vakantie beleven? Boek dan uw vakantie bij onze comfortcamping Overijssel. U zult genieten van de geweldige vijf sterren voorzieningen en vele activiteiten die u worden aangeboden. Niemand zal zich vervelen bij onze comfortcamping Overijssel.

Boek daarom een comfortabele vakantie op onze comfortcamping. U kunt genieten van een geweldige kampeervakantie of boek een van onze prachtige chalets, stacaravans of strandchalets. Comfortcamping Overijssel Capfun het Stoetenslagh biedt iedereen een passende vakantie.

Boek uw vakantie bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh: de mooiste comfortcamping Overijssel!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE