Topcamping in Overijssel Topcamping in Overijssel Topcamping in Overijssel Topcamping in Overijssel Topcamping in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Topcamping in Overijssel

Leuk dat u een kijkje neemt op de website van onze ANWB topcamping in Overijssel!

Als  ANWB topcamping in Overijssel bieden wij u een geweldige vakantie met uiteraard 5 sterren voorzieningen. Onze camping biedt u luxe en comfort en daarnaast zijn er ruime kampeerplaatsen voor het hele gezin. Heeft u kleine kinderen en oudere kinderen dan bent u bij ons aan het goede adres, wij bieden voorzieningen voor iedereen! We zijn niet voor niets de tienercamping van Overijssel. De ANWB heeft ons uitgeroepen tot Top camping wat uiteraard iets zegt over onze kwaliteit. Wij onderscheiden ons als tiener camping als het gaat om een ANWB topcamping. Wilt u met de tieners op vakantie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Op onze topcamping beleeft u altijd een verrassende strandvakantie, weer of geen weer!
  • Wij hebben namelijk vele overdekte voorzieningen: indoor strand  en overdekt zwembad
  • Prachtige recreatieplas van 5 hectare groot met zandstrand
  • Ook bieden wij op onze ANWB topcamping een geweldig activiteitenprogramma voor alle leeftijden.
  • Op onze camping kunt u genieten van heerlijk eten in het gezellige tapas restaurant!

Boek nu uw vakantie op een ANWB  topcamping

Onze ANWB topcamping biedt u iets unieks een strandvakantie in Overijssel! Bij ons kunt u dus kamperen dichtbij het water, maar wel op een grasveld. U beleeft bij onze ANWB topcamping een verrassende strandvakantie in Overijssel. Wat uw vakantie op onze topcamping in Overijssel compleet maakt is het mooie zwembad en sfeervolle restaurant.

Veel waterplezier op de topcamping in Overijssel

Een 5 ha grote recreatieplas midden op de camping zorgt voor veel waterplezier, maar wat dacht u van 2 glijbanen en de tubby splash uniek in Nederland. Witte zandstranden om de recreatieplas maken het beeld compleet om een strandvakantie in Overijssel te kunnen bieden. Hier kunt lekker zonnen en natuurlijk afkoelen als het te warm wordt terwijl de kinderen zich optimaal vermaken met zand en water op onze topcamping in Overijssel.

 

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE